2777
2789
عنوان

قابل توجه اون دسته از خانم‌هایی که از آقایون ایراد میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 87 پست
حالت منت گونه؟!پس شما با این حرف من مشکل دارید که فکر میکنید.من این رو به جهت منت گذاری عرض میکنم.خی ...

دیگه راهی هست که خودشون انتخاب کردن 

این شغل هایی که میگید یدونه هم اطرافم ندارم 

پس داریم سر مسائلی بحث میکنیم که تعداد انچنان زیادی هم نداره و عموم جامعه مشاغل دیگه هستن.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

چقدر مرد ستیزی زیاده 

تو این جامعه به نظرم مردها خیلی بهتر از زنا هستن ،زنا حکم کالا رو پیدا کردن و فقط غرور کاذب دارن 

من هنوزم جز تک و توک ندیدم مردی بی ادب باشه ولی دیدم زنایی ک کم با ادب باشن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سبک که نیست مشاغل.اینو اصلا موافق نیستم و درمورد موضوع اخر که گفتید زمان زایمان هم زن داره جونش رو ک ...

سبک در مقابل وظیفه ی مردان. ممکنه از نظر شما سبک نباشه اما در مقایسه با وظایف مردان بسیار سبک هست.

زن می‌تونه بچه نباره تا جونش به خطر نیفته.

در مورد حرف هایی که میزنی یک سنجش انجام بده.

شما ببین بیشترین خواسته برای داشتن فرزند از طرف آقایون هست یا خانم ها .‌

مسلماً خانم ها . بیشتر بچه دوست دارن و میخوان داشته باشند..

پس باید ریسک این خواستشونو بپذیرند. 

اما در مورد شغل های پر مخاطره اجار هست و اجبار هست و باز هم اجبار

راههای زیادی هم هست . خیلی ها هستند که راحت دارند زندگی میکنند بدون بچه . اما بدون‌مخارج زندگی . بدون خونه . و ... میشه زندگی کرد؟!

کاربر آقا

چقدر مرد ستیزی زیاده تو این جامعه به نظرم مردها خیلی بهتر از زنا هستن ،زنا حکم کالا رو پیدا کردن و ف ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️تاپیک ترک کنیم بهتره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
سبک در مقابل وظیفه ی مردان. ممکنه از نظر شما سبک نباشه اما در مقایسه با وظایف مردان بسیار سبک هست.زن ...

صددزصد بیشتر درخواست از سمت اقایون هست 

صددرصدددد 

یه خانم پرستار باشه در مقابل وظایف مرد کم هست؟یا کارش تا ۸شب تو شرکت باشه کم هست؟کل روزش رو داره میذاره تو کار 

تو کارگاه شیرینی پزی باشه کم هست؟تا ۱۲ شب کم کم هستن 

شما چند تا شغل گرفتی دستت هی میگی بیخیال خب😂

رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون . از جملات جدید برای رفع فشارهای درونی استفاده کن. سعی کن ی دوره بر ...

شما سعی کن حرف خودت رو داشته‌ باشی 😂 هر وقت تونستی از جمله بقیه استفاده نکنی‌ و خودت حرف داشته باشی بیا از شخصیت حرف بزن‌ 🥺

🍷🌊You'll be the saddest part of me

من کجا توهین کردم ؟!@niniyar_1 ‍ ‍ @niniyar_2 @niniyar_3 لطفا به وضعیت این کاربر بی ادب و نااگاه ...

تو چرا به خودت میگیری؟! منظورم اون خانمی بود که پست گذاشت و رفت. و تو هم حرفاش رو تآیید کردی.

چرا مثل آدمهای مشکل دار بخاطر هیچ نی نی یارو تگ می‌کنی.؟!

دنبال بهونه میگردی؟!

خدا شفات بده. 

کاربر آقا

من کجا توهین کردم ؟!@niniyar_1 ‍ ‍ @niniyar_2 @niniyar_3 لطفا به وضعیت این کاربر بی ادب و نااگاه ...

خواهشاً این خانم رو نگاه کنید .

پست هاشو پیگیر باشید ، ببینید چه شخصیت عجیبی داره. 

اصلأ بخاطر هییییچ‌وپچ نی نی یارو تگ کرد.

خواهشاً همه ببینید 

خدایا خودت تمام مریضارو شفا بده.

کاربر آقا

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️تاپیک ترک کنیم بهتره

بخدا من همون اول ترک کردم اعصابم بهم ریخت نمیگم جنس بدرد نخوریم ولی اینجوری ک از بالا نگاه میکنن جز. اینکه سازش تو زندگیشون از بین بره هیچ سودی براشون نداره

خواهشاً پیگیر پست های این خانم باشید ببینید چه شخصیت عجیبی داره. وسط تاپیک و صحبت بنده با کاربرها میپره و چرت و پرت میگه و الکی الکی نی نی یارو تگ می‌کنه.

براش دعا کنید خدا شفاش بده.

کاربر آقا

بخدا من همون اول ترک کردم اعصابم بهم ریخت نمیگم جنس بدرد نخوریم ولی اینجوری ک از بالا نگاه میکنن جز. ...

من با شما مخالف بودم البته ها😂

اینجا که سایت خانمهاس بهتره این سوالو اول از خودت بپرسی نه اتفاقا اطلاعات من در این زمینه از کل خدان ...

ت

انسان ضعیف و کند ذهن. تو که عددی نیستی. خاندانت هم مثل خودت پر مدعا بودند .خدا بیامرزدشون .جاهل از دنیا رفتند..

کاربر آقا