2777
2789
عنوان

قابل توجه اون دسته از خانم‌هایی که از آقایون ایراد میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 87 پست
اصلاً منظورم بی احترامی به هیچ جنسیتی نبود بلکه بر عکس .شما صرفا زوم کردید به زندگی خودتون. خواستم ...

الان اکثر خانمها شاغلن وای خدایا حتی اطلاعاتتون هم دراین خصوص ضعیفه بعد اومدین تاپیک هم زدین 

شغل یک انتخاب هست و زن هرچقد هم شغلش سبک باشه مسئولیتش نسبت به مرد سنگین تر و بیشتره از خانه داری بگیر تا تربیت فرزند و..

شما بنظرم بهتره در مورد وضعیت خرج و مخارج زن و مرد تحقیقی بکنی . ببین مردها تا چه حد قانع هستند و ام ...

بله از این نظر موافقم که بعضی خانم ها(صرفا بعضی)بسیار پرتوقع هستن و جاهایی هم بی درک 

من با این جای متن شما مشکل دارم که میگید همه اینا برای کی؟یه حالت منت گونه 

منتی نباید باشه 

شما میتونستید بگید بار اقتصادی رو اقایونی که خانم های خانه‌دار دارن که از نظر مالی همراهی وجود نداشته باشه،خیلیه 

و بله اون زمان میگفتم صددرصد درست میگید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لابد زنا هم فقط نشستن و میخورن و میخوابن ؟! اونا هم صد شونو میذارن درکی از زندگی مشترک و وظایفش داری ...

بنظرت خطرات جانی یک راننده ی کامیون بیشتر هست یا خانه داری؟!

برای مثال فقط یک مورد رو عرض کردم.

شما درکی از یک راننده ی کامیون دارید که این حرف رو میزنید!

کاربر آقا

اصلاً منظورم بی احترامی به هیچ جنسیتی نبود بلکه بر عکس .شما صرفا زوم کردید به زندگی خودتون. خواستم ...

سبک که نیست مشاغل.اینو اصلا موافق نیستم 

و درمورد موضوع اخر که گفتید 

زمان زایمان هم زن داره جونش رو کف دستش میذاره 

فوت بر این اثر هم کم نداریم 

یه دختر مجرد هم این دردسر رو نداره 

پس بشینیم مقایسه کنیم؟؟

مقایسه اشتباه هست 

کی مظلوم و کی مظلوم تر هست هم اشتباهه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
نگفتم سال گفتم دورهترکیب وظایف زندگی مشترک زنان و شاغل بودن چیز کمی نیست چندین برابر سخت تر از صرفا ...

خب دوره . ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ یک دوره میشه تقریباً.

نگید سخت تر از وظایف مردان.

کاربر آقا

ازدواج یعنی مسئولیت هیچ وقت تو ازدواج مسئولیت یک طرفه نبوده و مرد وظیفه داره کار کنه و مخارج زندگیش ...

تو دیگه از کجا اومدی. اتفاقا بنظرم بچه سالی که حتی متوجه موضوع هم نشدی تا چه برسه به درک در مورد زندگی و بویژه مسئولیت آقایون .

کاربر آقا

بنظرت خطرات جانی یک راننده ی کامیون بیشتر هست یا خانه داری؟!برای مثال فقط یک مورد رو عرض کردم.شما در ...

چی میگی واسه خودت ؟

چند درصد از مردا مگه راننده کامیونن یا حتی کارگر معدن ؟

چرا منت شو سر همه ی زنا میذاری ؟ الان همه ی زنای عالم باید قدردان اقا باشن که رفته کار کنه زندگی شو بگذرونه ؟ نه قطعا ، نهایتا همسر خودش فقط

مثلا الان من که دانشجو انصرافی از پرستاری م و در اینده هم قطعا شغلم کادر درمانه طبیعتا با یکی که از همه لحاظ از جمله شغلش شبیه خودمه ازدواج میکنم پس دیگه این چیزایی که هی بهش اصرار داری شامل حال من نمیشه چون موقعیت شغلی من و همسرم شبیه همه

متوجه میشی چی میگم ؟

🏃🏻‍♀️

تو دیگه از کجا اومدی. اتفاقا بنظرم بچه سالی که حتی متوجه موضوع هم نشدی تا چه برسه به درک در مورد زند ...

اینجا که سایت خانمهاس بهتره این سوالو اول از خودت بپرسی 

نه اتفاقا اطلاعات من در این زمینه از کل خداندانت بیشتره بسلامت 

الان اکثر خانمها شاغلن وای خدایا حتی اطلاعاتتون هم دراین خصوص ضعیفه بعد اومدین تاپیک هم زدین شغل یک ...

مسئولیت رو درست اومدین. اما آیا همه‌ی زنان مسئولیت خودشون رو در مقابل مردان بطور احسنت انجام میدن..!

از طرفی بحث سر وظیفه نیست . بحث ما اینه که مردان در سخت ترین شرایط حاضرند بخاطر تأمین زن و فرزندانشون کار کنند .

شما از مرزها خبر دارید؟!

مسلما نه . 

کولبرهایی که بعضاً از کوهها پرت میشن. پایین . یا مورد اصابت گلوله قرار میگیرند.

میتونید تصور کنید؟!

رانندگانی که با بار بنزین و گازوییل در کوهها وتنگه ها رانندگی میکنند . براتون قابل تصوره

.

راننده ای که با بار بنزین آتش میگیره و جون و مالشو از دست میده .

میتونی تصور کنی.؟!

هیچ مردی بخاطر یک دست لباس و یک جفت کفش برای خودش جونشو فدا نمیکنه.

تو خکگونه نشستید زیر باد کولر و اسپیلت . یخچال پر 

دهها دست لباس 

بهترین فرش و ... 

از کجا میاد؟!

تا حالا شده سه شبانه روز با بار ماشین تو بیابون بمونی و آب برای خوردن گرت نیاد؟!

یک ذره تآمل

چرا اتفاقاً اطلاعاتی در حدی هست که بتونم به شما پاسخگو باشم

۸۰ درصد زنان متاهل خانه دار هستند .

کاربر آقا

واقعا حق با توئه

این خانمی که با نهایت وقاحت توهین می‌کنه و در می‌ره داره شخصیتش رو نشون میده .. اگه واقعاً شهامت داری آخه چرا در میری؟!

وایستا جوابتو بگیر و اگه در جوابش جوابی داری بده . وگرنه خفه شو.

کاربر آقا

این خانمی که با نهایت وقاحت توهین می‌کنه و در می‌ره داره شخصیتش رو نشون میده .. اگه واقعاً شهامت دار ...

من کجا توهین کردم ؟!

@niniyar_1   ‍ ‍ 

@niniyar_2    

@niniyar_3    

لطفا به وضعیت این کاربر بی ادب و نااگاه رسیدگی کنید 

🏃🏻‍♀️

بله از این نظر موافقم که بعضی خانم ها(صرفا بعضی)بسیار پرتوقع هستن و جاهایی هم بی درک من با این جای م ...

حالت منت گونه؟!

پس شما با این حرف من مشکل دارید که فکر میکنید.من این رو به جهت منت گذاری عرض میکنم.

خیر منظور من رو بد برداشت کردید. 

طبق سوالاتی که خود بنده از مردهایی انجام دادم که تعداشونم کم نیست . که با کارها و مشاغل خطرناک جانی سروکار دارند .

که حتی ممکنه مدت ها غذا برای خوردن هم گیرشون نیاد و خواب راحتی هم‌ ندارند و بعضاً خیلیاشون در حین فعالیتش.ن‌جونشونم از دست دادن. به دچبدترین شکل ممکن.

جوابشون این بوده .

اما زن و بچه ی من که راحتن. 

حالا زن و بچشون در بهترین و لاکچری ترین شرایط ممکن دارند زندگی میکنند. 

بهترین لباس. بهترین منزل . مقدار بسیار زیاد طلا و جواهرات و...

غذای سر وقت .‌خواب به موقع .ووو

کاربر آقا