2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اگه ادامه دارشد حتما دکتر برو تو برنامه طبیب ی دکترو آوردن صحبت کرد گفت با این قرصا خیلی از افراد کارشون به تعویض مفصل رسیده وقتی اومدن پیش ما دیدیم مفصل کامل سیاه شده حتما پیگیری کن اگر ادامه دارشد

داداش منم یه مدت یه مدت پودر چاقی رویال خورد تا ۱۲ کیلو وزن اضافه کرد ولی چه فایده تو هموت دوره ۲ بار جوری مشکل گوارش گرفتم از قبلشم لاغرتر شد و جوری از غذا افتاد که نمیتونست از چه حد خیلی کمی بیشتر بخوره الان بردمش دکتر داخلی گفت اندوسکوپی داداشم مخالفت کرد گفت پس فعلا یه سری دارو داد مصرف کنه تا اگر نتیجه نداد انجام بده شکر خدا خیلی بهتر شده و حدود ۲ کیلو اضافه کرده و اشتهای بهتری پیدا کرد و از تهوع قبل خبری نیست ،زیر نظر پزشک و حساب شده چیزی مصرف کنید 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌