2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلسم و سحر کفر هست استغفرالله هیچ وقت سراغش نرید ک زندگی را تباه میکند

من قبول دارم حرفتون روپس چرااونایی که باطلسم زندگی بقیه روخراب میکنن چراخداجوابشون رونمیده تاادب بشن نرن سراغ این کارا

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

آره حتما برو دنبالش!!! ، بعد ی مدت یا چند سالی هم اثر طلسم بره کار به جدایی میکشه، بغیر این اجنه کافر و جادو رو میاری تو زندگیت روی خوش نمی‌بینی ، ما توی فامیل داشتیم همه میدونستن خانم با جادو و.. رفت سراغ همسرش ، الان جدا شدن و شنیدیم که فقط یکی دوسال اول زندگی خوب بودن ، 

از نظر دینی هم عواقب بدی برای کسی که طلسم درست می‌کنه  میده و میگیره هست. عاقبت نابخیری داره. دنبالش نرو ، نمیارزه .

من قبول دارم حرفتون روپس چرااونایی که باطلسم زندگی بقیه روخراب میکنن چراخداجوابشون رونمیده تاادب بشن ...

خدا جواب میده مطمن باش خواهرم 

گاهی اوقاتم ما خبر نداریم چجوریه ما فقط ظاهر می بینیم الله ب باطن اگاه هست اونام شاید در عذابند ارامش ازشون گرفته شده ما خبر نداریم

آقا هستم
خدا جواب میده مطمن باش خواهرم گاهی اوقاتم ما خبر نداریم چجوریه ما فقط ظاهر می بینیم الله ب باطن اگاه ...

چی بگم زندگی من روکه چندساله باطلسم زدن نابودکردن همچنان هم دارن ادامه میدن من دیگه باطل کردن خسته شدم دیگه دارم طلاق میگیرم من حسته شدم بادوبچه ولی اونانه ولی دلم نیومدمنم طلسم بزنم به اونامیترسم بعضی موقع میگم شایدمن اشتباه کردم 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

سحر و جادو حرامه و عواقب جبران ناپذیری برای فرد در پی داره اصلا بهش فکر هم نکن شیاطین یه کاری براتون بکنن چند تا کار در عوضش ازتون می‌خوان این حماقت رو هیچ وقت انجام نده و سمتش نرو 

درثانی  شیادند و دنبال پول