2777
2789

داشتم  تیزر ترکیه ای فیلم شهرزاد رو می‌دیدم  یجا بازی شهرزاد رو با اون دختره مقایسه کرده بود 

اونجا میشه تفاوت رو فهمید چقدر بازی ترانه قشنگه  

چقد لطیف چقد قابل باور چقدر با احساس 

بعد اون دختره زمخت و بی حس و غیر قابل باور 

منتها ما ایرانی ها قدر خودمون رو نمی‌دونیم 

شما هم ببنید بازیگرهای ما قابل افتخار هستن همه شون 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترکیه هم شده عقده ایه منطقه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

حالا من پریناز رو از ترانه بیشتر قبول دارم تو شهرزاد 

ترانه حس میکنم تو همه ی فیلم هاش یه مدل بازی میکنه آدم درونگرا و آروم و گاهی عصبی و ...  مدل دیگه بلد نیست بازی کنه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
عالین

اره واقعا دیدی ؟ 

نه تنها این دوتا کلا بازیگرهای ما همه خیلی لطیف و ملموس بازی میکنن نسبت به اونا بزرگ آقا فرهاد جمشید هاشم و همه شون ....

فک کنم فقط منم ک تو این فیلم از شیرین بیشتر خوشم میومد :/

😄✋️

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
فک کنم فقط منم ک تو این فیلم از شیرین بیشتر خوشم میومد :/

عزیزم شیرین هم عالی بازی می‌کنه 

من از نظر بازی میگم اصلا هیچ کدوم از اون ترکیه ای ها به اینا نمی‌رسن 

حالا من پریناز رو از ترانه بیشتر قبول دارم تو شهرزاد ترانه حس میکنم تو همه ی فیلم هاش یه مدل بازی می ...

اره من پریناز هم خیلی دوست دارم خیلی عالی هستن همه شون نمیتونستم همه رو نام ببرم ولی وقتی یه تیکه میبینی میفهمی اونا با اینکه دست شون بازتره هیچ کدوم با اینا قابل مقایسه نیستن