2777
2789
عنوان

برای چی ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 54 پست

اگه با چشم باز ادم ازدواج کنه مسلما کیس مناسبی گیرش میاد و اینکه عاشق این پسرهای کوچه خیابون و مجازی نشه 

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه با چشم باز ادم ازدواج کنه مسلما کیس مناسبی گیرش میاد و اینکه عاشق این پسرهای کوچه خیابون و مجازی ...

چطوری چشامو باز کنم اینو بگو ،بعدم کسی هست ک الان دیگه ت. فضای مجازی نباشه

اوباهم اگه عقل داشتن ادامه می دادن می رفتن سرکار

نمیشه چیزی رو به کسی تحمیل کرد شاید یکی نخواد بره سرکار این یه انتخابه 

ضمنا کار و ازدواج چه منافاتی باهم دارن؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

نمیشه چیزی رو به کسی تحمیل کرد شاید یکی نخواد بره سرکار این یه انتخابه ضمنا کار و ازدواج چه منافاتی ...

بآنچه چطوری بر سرکار کی حاضر بچه شو بگیره

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
چطوری چشامو باز کنم اینو بگو ،بعدم کسی هست ک الان دیگه ت. فضای مجازی نباشه

اول عقلانی انتخاب کن بعد عاشق شو 

نه منظورم اینه تو مجازی عاشق یه پسر نشو

کوچیک ترین رفتارشو مد نظر بگیر

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

ببین میگن عاقلانه انتخاب کن عاشقانه زندگی کن ...من اینجوری انتخاب کردم الانم راضیم ...خودمم بالای سی ازدواج کردم ۵ماه اشنا شدیم بدون احساسی شدن اینا فقط همو شناختیم بیرونم میرفتیم رستوران اونم نه خلوت مثل زن وشوهرا خانوادگی میشد....حتی به طرز خوردن غذا ورفتارش با بقیه وخرج کردنش ولابه لای خرفاش رفتارش با خانوادش وولخرج نبودنش وحسابگر بودنش ....مسئولیت پذیریش ....اروم وباوقار بودنش....با ادمای بهونه گر ووحشی چه جوری رفتار میکرد دیدم اینارم موقع رانندگی کردن ....تو پنج ماه رفتارواخلاق که اصل هر ادمه رو شناختم فهمیدم ریزا که زیر یه سقف مشخص میشه ....اونارم داریم باهم کنار میاییم ...در کل خیلی از خواستگارام ودومادای فک وفامیل وهمسایه سرتر و مسیولیت پذبرتر...میتونم بگم از ۳تا داداشام سرتره

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
بآنچه چطوری بر سرکار کی حاضر بچه شو بگیره

من گفتم ازدواج نگفتم بچه

اون کلا یه معقوله ی جداست 

به علاوه ی اینکه این همه زن بچه دار شاغلن 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

اول عقلانی انتخاب کن بعد عاشق شو نه منظورم اینه تو مجازی عاشق یه پسر نشوکوچیک ترین رفتارشو مد نظر بگ ...

اتفاقا من وشوهرم تو یه گروه تلگرام اشنا شدیم بعد دو روز همو بیرون دیدیم تلگراممونو پاک کردیم ۵ماه اشناه شدیم هموم شناختیم به شکل کاملا سنای از طرف خانواده ها ازدواج کردیم حتی عروس برونم گرفتن برام 😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚