2777
2789
فک کنم مبلغا ام فرق میکنه درسته؟چقد میریزن برای شما؟

اره برا ماکه نفری ۳۰۰ ولی برا ابجیم نفری ۴۰۰ خدا خیرت بده نه این ۳۰۰ تومنش چیزی میشه نه ۴۰۰ تومن فرقی به حال مردم نداره 🤕

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
اره برا ماکه نفری ۳۰۰ ولی برا ابجیم نفری ۴۰۰ خدا خیرت بده نه این ۳۰۰ تومنش چیزی میشه نه ۴۰۰ تومن فرق ...

ولی خب واقعا خیلیام میبینی با همین یارانه زندگیاشون و میچرخونن هی خدا به همه یه نگاهی بندازه خودش کمکمون کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی خب واقعا خیلیام میبینی با همین یارانه زندگیاشون و میچرخونن هی خدا به همه یه نگاهی بندازه خودش کم ...

اره دیگه بازم بهتر از اینه که نباشه الهی آمین ادا بده سلامتی و دل خوش بقیش غصه ای نداره 🤲🤲

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
برا همه که تا شب نمیریزن هر ماه دهک ۱تا ۳ رو ۲۵ ام میریزن بقیه دهک ها تا دهک ۹ رو سی ام

ما دهک  ۹هیچیم نداریم والا آش نخورده و دهن سوخته🤣

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
ما دهک ۹هیچیم نداریم والا آش نخورده و دهن سوخته🤣

این که دهک چندینو جوری متوجه شدین؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!