یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
برا همه که تا شب نمیریزن هر ماه دهک ۱تا ۳ رو ۲۵ ام میریزن بقیه دهک ها تا دهک ۹ رو سی ام
سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی بچه هام و شوهرم و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه
شوهر من گچکاره کارگر محسوب میشه ولی برامون زده دهک ۹ نمیدونم بر چه اساس دهک بندی میکنن یبارم قطع کردن چون ماشین خریده بودیم 😐خواهرم باز شوهرش کارمند یه بخش خصوصیه دهک ۱تا ۳ محسوب شدن
سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی بچه هام و شوهرم و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه