2777
2789
ایربگ داری وزه خانووووووم

بلهههههه، از محاسن چاقی هر چی بگم کم گفتم! ببین همین الان یکیش در جا به اثبات رسید  

حالا شماها که لاغرید چی؟ هیچی 

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهههههه، از محاسن چاقی هر چی بگم کم گفتم! ببین همین الان یکیش در جا به اثبات رسید حالا شماها که لا ...

ایجوری ک تو تعریف میکنی در حق تو ظلم شده تورو باید دونفر حساب میکردن 😂

ولی کاربریت خاصه ها اسم شتر و گاو و پلنگ پروف زرافه واقعا مرحبا خلاق

بذار خوشبین باشم، ان شاءالله که دستم ننداختی  

برا همه که تا شب نمیریزن هر ماه دهک ۱تا ۳ رو ۲۵ ام میریزن بقیه دهک ها تا دهک ۹ رو سی ام 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
به سلامتی و میمنت قر بیای و شاباش بدی بانو 😂

خواهرم بره دعا کنه وسط سالن بجای شاباش نزنیم زیره گوشه خودشو شوهرش، شاباش پیشکشش

قرار بود عروسی نگیرن! یهو اومدن گفتن سه ماه دیگه عروسیه  حالا بخاطر یه سری مسائل دست همه خاااااااالی! داریم میزنیم توی سر و کله خودمون!

ایجوری ک تو تعریف میکنی در حق تو ظلم شده تورو باید دونفر حساب میکردن 😂

هعی خواهر، کیه که بفهمه؟ آخه رواست من 300 بگیرم اونی که 50 کیلوئه هم 300 بگیره؟ این عدالته؟ تازه اون 50 کیلوئیه نه قیافه داره نه هیکل  

شما مگه دهک چندی؟

شوهر من گچکاره کارگر محسوب میشه  ولی برامون زده دهک ۹ نمیدونم بر چه اساس دهک بندی میکنن یبارم قطع کردن چون ماشین خریده بودیم 😐خواهرم باز شوهرش کارمند یه بخش خصوصیه دهک ۱تا ۳ محسوب شدن 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه