2777
2789
عنوان

تنهایی مادر بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 21 پست
عزیزم این فکرا و حرفها رو از خودت دور کن میدونی خوشبختی فرزند ارزوی پدرومادره .درضمن مادر شما پدرو ب ...

بخدا دارم افسردگی میگیرم دیگه..خیلی پشیمونم

ما را به سخت جانیِ خود این گمان نبود...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم مثل شما بودم

روانشناس گفت تو نباید والد والدینت باشی و باید بپذیری که زندگی جداگانه ای باید برای خودت بسازی

حتی ترس اینو دارم که این دونفر همو بکشن یروز چون خروس جنگی ان ولی خب کاریشم نمیشه کرد ما باید توی جایگاه خودمون که فرزند هستیم زندگیمون رو پیش ببریم

انشالله رابطه پدرمادرامونم خوب بشه

من هم مثل شما بودمروانشناس گفت تو نباید والد والدینت باشی و باید بپذیری که زندگی جداگانه ای باید برا ...

بله دقیقا من والد بودم تو رابطم با مامانم..حس میکنم برا همین هست که انقدر عذاب میکشم

ما را به سخت جانیِ خود این گمان نبود...
بله دقیقا من والد بودم تو رابطم با مامانم..حس میکنم برا همین هست که انقدر عذاب میکشم

کتاب بالغ والد کودک رو بخون حتما

نگرانی اینجوری همیشه هست نمیشه هم از بین بردش

ولی اونا زندگی خودشونو بخاطر انتخاب اشتباه خراب کردن و ما نمیتونیم تاوان اشتباه اونارو بدیم و خودمونو قربانی کنیم

باید با درس هایی که از زندگی قبلیمون گرفتیم زندگی قشنگ جدیدمون رو تشکیل بدیم و بچه های شاد با روان سالم پرورش بدیم تا این چرخه قطع بشه

هممون لایق خوشبختی هستیم🌱

شایدبعدرفتن شما رابطشون بهترشدازاین موارد دیدم

من اینطور بودم. رابطه پدر مادرم خیلی خیلی بد بود.حتی اواخر مادرمو کتک زد.

همیشه تنش بود و دعوا

الان که من پیششون نیستم باهم خوبن.

البته شایدم مادرم ازم پنهون میکنه خدا میدونه.

ولی قبلا قهر میکرد. الان چندساله قهر نکرده. از روی قهر نکردنش خیالم راحته دعوا ندارن.خیلی بده واقعا