2777
2789
عنوان

تنهایی مادر بعد ازدواج

261 بازدید | 21 پست

فکر اینکه مادرم تنها میشه داره دیوانم میکنه

زندگی روز مره م دچار مشکل شده

دو سال عقد بودم

چند روز دیگه میرم خونه خودم ولی دلم اینجا میمونه

برادرام زندگی خودشونو دارن

پدر مادرم باهمن

ولی رابطه جالبی ندارن

من همدم مادرمم همیشه

توروخدا آرومم کنید

هر شب دارم این موقع میپرم از استرس💔

ما را به سخت جانیِ خود این گمان نبود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقتتتت ازدواج نمیکنم چون مادرم فقط منو دارههیچوقتتت:)

دختر من ۵سالشه از الان بفکر اینم اگه من یه روز نباشم چی

بعد شما بااین سن وسالت بنظرم با ازدواج نکردنت یه دردی به دردای مادرتون اضافه میکنین اونجوری مادر همیشه غصه میخوره بعد من چی 

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
نگووووو😭😭😭صدبار خودمو فوش و لعنت دادم که چرا قبول کردم

اخه این حق طبیعیه توعه که ازدواج کنی نباید بخاطر هیچکس از حق خودت بگذری

منی که میبینی این حرفو زدم چون رسما هنوز بند نافم به مامانم وصله:) همیشه باهاشم ، همیشه پشتوانشم ، یه عمر مثل توو دستای این ملکه بزرگ شدم و هرچی دارم از اونه .

و الان با میل و رضایتِ صد درصدیمه که نمیخوام ازدواج کنم.

سلام عزیزدلم خوبی منم به مادرم وابسه هستم من ی خواهر دارم که طلاق گرفت برگشت خونه پیش مادر پدرم همیشه دعوا تو خونمون بود من ازدواج کردم و دور شدم الان نگران مادرم خوشگلمم اما سپردم دست خدا مهربون سپردم به  خدا  و خدا خودش بهترین مراقبه با خیال راحت سرتو بزار رو بالش بخواب خدا مبیبنه و از مادر محافظت میکنه آیت‌الکرسی بخون فوت کن طرفش بخواب خیلی راحت مطمن باش خدا نگهدارشه بهت قول میدم

دختر من ۵سالشه از الان بفکر اینم اگه من یه روز نباشم چیبعد شما بااین سن وسالت بنظرم با ازدواج نکردنت ...

قربونت برم یجوری میگی با این سن و سالت ، انگار چند سالمه😂😐۱۸ سالمه همش. تازه هنوز وارد ۱۸ ام نشدم...

نگووووو😭😭😭صدبار خودمو فوش و لعنت دادم که چرا قبول کردم

بله شرایط سخته و حق هم دارین فکرتون درگیر باشه

ولی اینایی که تک والدی ان چی ؟

مادر شما حداقل پدرتون هس نصف روز با پدرتون بحث و جدل میکنن روزشون تموم میشه😁شوخی کردم مطمئن باشین بعد ازدواج مادرتون با امید به شما و خوشبختیتون و نوه و اینا سرگرم میشن

بعدشم برادراتونم بیشتر به فکر میشن 

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

عزیزم این فکرا و حرفها رو از خودت دور کن میدونی خوشبختی فرزند ارزوی پدرومادره .درضمن مادر شما پدرو برادرا و شما رو داره .پس پدر یا مادری که سرپیری تنها شب و صبح میکنه چی کار کنه .

قربونت برم یجوری میگی با این سن و سالت ، انگار چند سالمه😂😐۱۸ سالمه همش. تازه هنوز وارد ۱۸ ام نشدم. ...

نسبت به دخترم که ۵سالشه گفتم😁

سلام عزیزدلم خوبی منم به مادرم وابسه هستم من ی خواهر دارم که طلاق گرفت برگشت خونه پیش مادر پدرم همیش ...

فاصله مون زیاد نیست با ماشین کمه ولی دلم پیشش میمونه

خدا کمک کنه بهمون💔

ما را به سخت جانیِ خود این گمان نبود...