2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته بغض داره خفم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 87 پست

۴ سال پسرم تحت نظر مغز و اعصاب بود تو این چهارسال اندازه ۴۰ سال پیر شدم درکت میکنم بخدا

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا چی بگم عزیزم

پسر منم سه سالشه.کامل خوب نمیتونه حرف بزنه.خودشم دیر حرف زد.مثلا الان میتونه یک تا ۱۰ بشماره تا حدودی اشکال هندسی بلده.رنگارو یاد میدم یاد نمیگیره ولی

الان چطوره عزیزم

خداروشکر بعد ۴ سال نوار مغزش اوکی بود داروهاش کم شد و قطع شد مشکوک ب صرع و تشنج پنهان داشت 

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

ببین دختر منم مث پسر تو 

اما 

اصلا هیچی نمیسناخت مسگفتم توپ رو بیار فقط نگام میکرد 

بردم دکتر گفتن تاخیر تکامل 

بعد بردم کاردرمانی 

گفتن sid

کلی بلا سرم اومده الانم میبرمش 

یجا خوندم شیر شتر 

خریدم دادم بهش ب نظرم خیلی اثر خوبی داشت 

لطفا تو هم بده

یعنی چی عزیزم الان چطوره بچه

من جدا شدم چهارسال ندیدمش بعد چهاراسال ی ما میشه ازدست دادم سیپی ی مریضی ک بعدشیش ماه معلوم میشه دخترم خیلی خوب بود وقتی ب دنیااومدبعدشیش مابردم کاردرمانی هرکجادکتر خوب بود بردم دورس ش کوچیک میشد رشد نکرد ن حرف میزد ن رامیرف فقط گریه