2777
2789
عنوان

فکرم خیلی درگیره کاربر ساجد جونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 63 پست
ببخشید منم ی سوال داشتم از خواهرای عزیز ببخشید استارتر توی تاپیک شما میگم.ببین فرض کنید ی پسری با ی ...

رفته دوراشو زده فهمیده بهتر از اون‌پسر گیرش نمیاد اومده سراعش

💞تو نیمی از من نیستی تمام منی💕

عزیزم اومدم بهت بگم از این مرتیکه جدا شو هرچی زودتر این تورو دوست نداره من نمی‌دونم بینتون چیا میگذره چه حرفایی بهت میزنه ک خام میشی فقط بدون ک اگه جدا نشی جز بدبختی و غمو غصه و خیانت پی در پی و کتک چیزی نمییبنی منو بخاطر عشق بیش از حدی که ب شوهرم داشتم ولش نکردم الان بیا تاپیکامو بخون همش خیانت 💔 چون شوهرم منو نمیخوامت اینو بارها غیر مستقیم هم می‌گفت هم با رفتارش نشون میداد تو نامزدی مون بارها میخواست بره نزاشتم اما اون خیانت نمی‌کرد دوران نامزدی بعد عروسی مون شروع کرد

حالا مال تو از همین الان شروع کرده دیگه وای ب حال بعد عروسی و رفتار درستی ام نداره باهات عین شوهر من

توام مثه من آدم مظلومی هستی در برابرش لطفاً خودتو بدبخت نکن من الان ی بچه دارم ک قربانیش شدم و بخاطرش موندم مثه من نشو

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک دیشب که داستان زندگیت بود انقدر شلوغ شده بود ار جمله عکس بذار عکس بذار؛ که تا صفحه ۶۰_۷۰ هم جلو رفتم بازم کامل نشد. در آخر هم که ترکید و هیچی..‌

حالا زندگی و مشکلات رو که کامل نمیدونم ولی با توجه به همون مقدار اندک؛ به نظر میرسه بدترین انتخاب رو انجام دادی.

و الان جز جدایی راهی نیست

اهانممنون از راهنماییتون

ببین دخترا گاهی همینطورن

ی خانومی تاپیک زده بود ک فلان پسر رو بهش بد گفتم و بلاک کردم و پشیمونم چکار کنم؟

ی وقتا یهو یکیو بلاک میکنن و بعد میبینن انگار بهتر از بقیه بود دوباره از یه راهی برمیگردن...

بنظرم اینطوره

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡