2777
2789
عنوان

فکرم خیلی درگیره کاربر ساجد جونه

1418 بازدید | 61 پست

الان اسمش و سرچ کردم رفتم تاپیکاشو دیدم و متوجه شدم این خانوم چند برابره من سن داره و صاحب یه دختره ۱۱ ساله ست !! 

من کامنت ایشون و وقتی دیدم وقتی گفت من استارتر و میشناسم و آقایی که میگه تو محله ماست کلا با یه نفر دیگه که الان راجبش بهتون توضیح میدم  اشتباه گرفتمش 

من یه خانوم اگر اشتباه نکنم حدود ۲۹،۳۰ ساله میشناسم که اسمش ساجده بود و دوست پسرش که الان همسرشه رفیق صمیمیه نامزدم بود و اکیپی چند بار بیرون رفتیم باهم 

ولی بعد از ازدواجشون رابطه ی شوهر ساجده و نامزد من به کل بهم خورد و از اون موقع هیچ خبری ندارم ازشون ، فقط میدونم تو محله خونه پدری نامزدم زندگی میکنن .. 

من فکر کردم “ ساجدجون” همون ساجده ست که کمی قبل متوجه شدم اصلا اون نیست و به هیییچ وجه با کاربر

“ ساجدجون” برخورد نداشتم تاحالا ..  

اومده تو تایپک من از عکسی که گذاشته بودم اسکرین میزاره و تو کامنت بعدیش میگه استارتر مواد فروشه و مواد مصرف میکنه !!! 

اخه چراااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا باید یکی که نمیشناسیش و مطمعنی نمیشناستت بیاد اینجوری با ابروت بازی کنه ؟بابا تو بچه داررررری از خدا بترسسسسس  

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

متنت کاملا نامفهوم بود 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو تاپیکم که ترکید بودی ؟

اون که پربازدید بود؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببخشید منم ی سوال داشتم از خواهرای عزیز 

ببخشید استارتر توی تاپیک شما میگم.

ببین فرض کنید ی پسری با ی دختری همینجوری حرف زدن سال ها پیش هردو بچع بودن حالا دختره بیشتر بچه بوده بعد پسره همش میگفته دوستت دارم و ... دختره محل نمیداده بعد پسره رو بلاکم کرده پسرع پیگیر اما دختره اصلا محل نداده بعد پسره بیخیال شده 

حالا دختره پیگیره میگه بیاد ببینمت بنظرتون چرا همچین چیزی درخاست کرده ؟؟

ممنون میشم جوابمو بدین

آقا هستم