2777
2789
عنوان

من چیکااار کنم شوهرممم میره سربازی سختمه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 33 پست
نمیدونم بخدا اینا اینجوری فک میکنن اونم با این وصعیت ک سربازی خیلی برا متاهلا خوبه

بزار بگن برات مهم نباشه حساس نشو. هیچ ایرادی نداره همه میرن دیگه. یکی مجردی میره یکی متاهلی. پدرشوهر من وقتی رفته سربازی شوهرم دو سالش بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سربازی دیگه قایم کردن نداره مگه کار خلاف شرعه که کسی نفهمه!!

بعدشم داداشت بابات عمت خالت اینارو ول کن بابا بزار هرچی میخوان بگن،مهم اینه که دلت با شوهرت خوش باشه و زندگیت خوب باشه،بلانسبت بابات ...لق همشون

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بزار بگن برات مهم نباشه حساس نشو. هیچ ایرادی نداره همه میرن دیگه. یکی مجردی میره یکی متاهلی. پدرشوهر ...

اره بابا عموی خودمم بچه هاش بزرگم بودن رفته شوهر منم میره ک انشالله فامیلاش که اداره کار میکنن سر یه کاری استخدامش کنن

اره بابا عموی خودمم بچه هاش بزرگم بودن رفته شوهر منم میره ک انشالله فامیلاش که اداره کار میکنن سر یه ...

ایشالا که زود تموم میشه. الان نسبت به چند سال پیش حقوق سربازی خیلی خوب شده. دیگه اونطور نیست سربازا تو خرجشون بمونن.

کوچولو نیست ولی نرفته درس میخوند ۲۶ سالشه

اسی اینقدر دهن بین نباش چون خودت اذیت میشی اون زندگی مال توعه همین که تو توی اون زندگی احساس خوشبختی می کنی کافیه برادرم اگه برادر بود دسته خواهرش می گرفت حلا که از این لیاقت ها نداره برای حرفشم ارزش قائل نباش 

زندگی من ب دو قسمت تبدیل شد یکی قبل سربازی شوهرم ک افتضاح بود یکی بعد سربازی شوهرم ک زندگیم زیر و رو ...

خداااا روشکر یعنی بعد سربازی خوب شد؟؟کار پیدا کرد؟؟

تورخداااا دعا کنبن برا ماهم