2777
2789
عنوان

بییااااید بگید چجوری پیام بدممم

214 بازدید | 39 پست

مامان بزرگ دوستم دو هفته پیش فوت کرد حال دوستم  خیلیییییی بد بود یکسره استوریای غمگین و..خیلی صمیمی نیستم ولی گاها چت می‌کنیم و رابطه خوبی داریم بازم، من اون موقع بهش یکی دوبار پیام دادم واسه تسلیت و اینا بعد یک هفته گوشیم دستم نبود، بعد یک هفته اینا اینستا رو‌باز کردم دیدم استوریاش خیلی عادی شده عکس با آرایش و گل و.. رفته‌ پارک و نفریح عکس گذاشته و..(منظورم قضاوت نیست حالا ی کوچولو تعجب کردم ازینکه با اون حال بدش چ زود ب حالت عادی برگشت)میدونم چن تا استوری دلیل نمیشه ولی بازم معلومه خیلی بهتره و در ظاهر عادی شده میخوام پیام بدم و بازم وظیفم رو بحا بیارم ولی روم نمیشه چحوری بگم که بدونه دارم واسه اون قضیه حالشو میپرسم و نگرامش بودم و اینا نمیتونم مستقیم بگم مثلا بگم سلام عزیزم حالت بهتره؟ضایع نیست؟شما باشبن چی میگین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با شما نیست عزیزبا این کاربریه که اول همه تاپیکا داره عکسای چرند و پرند اپلود میکنه

اره دیدم اونو کامنتاشم عجیبه کلا حالش خوش نیست 

راجب تایپک من حرف بزنیم😄😁