2777
2789
عنوان

میشه کسایی که طلاق گرفتن بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حالم بده اصن نمیتونم بخوابم

گوش کن بمن اگ ضرر کردی هرچی دلت خواستوبگو

کلا بهش بگو بیا بچتو ببر من میخام ب زندکیم برسم فقط حق ملاقات ک اونم قاضی تشخیص میده من صلاحیت دارم ببینم یا نه ببین چجور خفه خون میگیره اونوقت

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

تو. دادگاه چی بگم پس بگم حق دیدار دارم.. اگ گف ازدواج کردی چی بگم؟

ادم که نکشتی 

ازدواج کردی 

خودتم که ناقص العقل نیستی 

تو تایم دیدار مراقب دخترت هستی 

از شوهرتم باید تعریف کنی که ادم مطمئنیه و سوسابقه و چیزی نداره! 

اگه نگران ازدواج کردنت و دیدارت با بچه بود نباید زندگیتون به حدایی میکشید

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
تورو خدا دعا کنید برام هی میگم ب نفع اون اگه بشه چی اگ بگن حق نداری ببینی بچه رو چی اخه شوهر سابقمم ...

اصلا نگران نباشین .نمیتونه شما رو از دیدن بچه محروم کنه.ربطی هم به ازدواج مجدد یا شغل شوهرتون نداره

کاربر آقا

عشقم حضانت اصن باخودشه

باشه ببین هیچ قاضی حق ملاقات رو از مادر نمیگیره بخدا قسم

تو دور از جونت معذرت میخام ببخشید توروخدا بدکاره ام باشی باز قاضی حق ملاقات بهت میده هفتگی

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

قاضی خودش تعیین می‌کنه که چه جور بچتو ببینی اون هیچکاری نمیتونه بکنه غصه نخور دلم به حال اون بچه میس ...

نمیدونم چرا دلشون بحال من که هیچی حداقل بحال اون بچه بسوزه

بخدا میدونن نقطه ضعف مادر بچشه عوضیا اذیت میکنن ولی بی اهمیت باشی دو دستی میدن دیدم ک میگما

دقیقا همسر سابق من اینکارو کرد وقتی فهمید ازدواج کردم اومد دم خونه مادرم لگد میزد به در دخترمو برد گف دیگه رنگشو نمیبینی بقران قسم فردا صبح گف بیا ببرش 😳شاخ در آوردم