دوستان من چندساله که از همسرم جدا شدم و یه دختر هفت ساله دارم... امسال ازدواج مجدد کردم.. الا همسرم رفته شکایت کرده که چون ازدواج کردی حق دیدار با بچه رو نداری دیگه و اینکه وکیل گرفته بنظرتون کسایی که تجریه داشتن بیان راهنمایی کنن دو روز دیگه دادگاه جلسه دارم میترسم بچه امو ازم بگیرن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا بهش بگو بیا بچتو ببر من میخام ب زندکیم برسم فقط حق ملاقات ک اونم قاضی تشخیص میده من صلاحیت دارم ببینم یا نه ببین چجور خفه خون میگیره اونوقت
مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷
باشه ببین هیچ قاضی حق ملاقات رو از مادر نمیگیره بخدا قسم
تو دور از جونت معذرت میخام ببخشید توروخدا بدکاره ام باشی باز قاضی حق ملاقات بهت میده هفتگی
مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷
بخدا میدونن نقطه ضعف مادر بچشه عوضیا اذیت میکنن ولی بی اهمیت باشی دو دستی میدن دیدم ک میگما
دقیقا همسر سابق من اینکارو کرد وقتی فهمید ازدواج کردم اومد دم خونه مادرم لگد میزد به در دخترمو برد گف دیگه رنگشو نمیبینی بقران قسم فردا صبح گف بیا ببرش 😳شاخ در آوردم