2777
2789
عنوان

میشه کسایی که طلاق گرفتن بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 54 پست
اخه وکیلش زده بصلاح بچه نیس کنار ناپدری بعد نوشته بچه داره میره مپرسه شاید تو درس لطمه ببینه

زر مفت زده بعد هیچ قانونی نمیتونه حق دیدن رو از مادر بگیره فوقش اینه بچه رو میدی ب پدرش بعد هفتگی حق دیدن داری خواهرم همین مشکلو داشت دیگه ایتجوری شد بعد یکسالم شوهر سابقش نتونست بچه رو نگه داره داد دوباره ب خواهرم

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زر مفت زده بعد هیچ قانونی نمیتونه حق دیدن رو از مادر بگیره فوقش اینه بچه رو میدی ب پدرش بعد هفتگی حق ...

الا حضانتش با باباشه.. من فقط اخر هرماه میرم سه روز میارمش الا رفته شکایت کرده که نه اون سه روزم نیاد🥺🥺🥺

زر مفت زده بعد هیچ قانونی نمیتونه حق دیدن رو از مادر بگیره فوقش اینه بچه رو میدی ب پدرش بعد هفتگی حق ...

دقیقا میارن دو دستی تقدیم میکنن فقط اولش یکم قوپی میان اخه مرد کی تونسته بچه نگه داره 

الا حضانتش با باباشه.. من فقط اخر هرماه میرم سه روز میارمش الا رفته شکایت کرده که نه اون سه روزم نیا ...

نمیتونه عزیزم قاضی این حقو از تو نمیگیره تو مادرشی باید ببینیش 

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

دقیقا میارن دو دستی تقدیم میکنن فقط اولش یکم قوپی میان اخه مرد کی تونسته بچه نگه داره

بخدا میدونن نقطه ضعف مادر بچشه عوضیا اذیت میکنن ولی بی اهمیت باشی دو دستی میدن دیدم ک میگما