2777
2789
عنوان

يعني كسي يواشكي منو دوس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 33 پست
فک نکنم کسی باشه که منو دوست داشته باشه🥲

عزيزم ناراحت نباش منم مثل توهم كه فعلا دلمو خوش كردم وگرنه هركي بود بايد تا الان پاپيش ميذاشت 🤣

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی خیلی دوسم داشت من حتی حسم نکردم بعد از اینکه مرد دوستاش گفتن عاشقت بوده همیشه از تو حرف میزده

اخى روحش شاد باشه پسره

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

منم یدونه از این عاشقایه پیگیر داشتم واقعا پسرخوبی بود ۷ ۸ سال فقط میومد خواستگاری طفلی🥲

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
منم یدونه از این عاشقایه پیگیر داشتم واقعا پسرخوبی بود ۷ ۸ سال فقط میومد خواستگاری طفلی🥲

خب چرا جواب رد دادي؟

دوست فک نکنم ولی فک کنم خیلیا بم نظر دارن و از اینجا بهشون فااااک میدم

كاش يكي هم منو دوس داشت بهش فاك ميدادم😂

خب چرا جواب رد دادي؟

بچه بودم از حدودا ۱۳ سالگی این پیگیری میکرد اونموقع خوشم نمیومد بعد ها بزرگ که شدم دوست پسرم داشتم حتی طفلک میدید من از ماشین دوست پسرم پیاده میشم اما بازم میومد میگفت تو بزار پابیایم خواستگاری رد کن فقط من بشینم یساعت نگات کنم

اما خب شخصیتامون بهم نمیحورد راستش من خیلی ازاد بودم و ایشون نظامی بودن حتی بااینکه کاملا خانوادش فرق داشت بمن گفت هرجور خودت میخوای همونجور بپوش بگرد ولی چون دوست پسرمو دوست داشتم منتظر اون وایسادم تا ازدواج کردیم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
مرد باس چیز داشته باشهجرات رک و راست بگه میخوامت ببرتت محضر سند دلشو بنامت کنه

والا حالا به دفعه هم نبره بگيره نميخوايم حالا عاشق بشه اول 

بچه بودم از حدودا ۱۳ سالگی این پیگیری میکرد اونموقع خوشم نمیومد بعد ها بزرگ که شدم دوست پسرم داشتم ح ...

اخي دلم واسه پسره سوخت اميدوارم اونم وتوهم خوشبخت بشين

اخي دلم واسه پسره سوخت اميدوارم اونم وتوهم خوشبخت بشين

واقعا منم همینطور همیشه دعا میکنم که حالش خوب باشه متاسفانه از اطرافیانش شنیدم که نتونست ازدواج کنه و میگن به همین دلیل بوده ایشالا که هیچکس درگیر عشق یکطرفه نشه واقعا سخته