2777
2789
عنوان

يعني كسي يواشكي منو دوس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 33 پست
واقعا منم همینطور همیشه دعا میکنم که حالش خوب باشه متاسفانه از اطرافیانش شنیدم که نتونست ازدواج کنه ...

يعني ازدواج نكرده؟؟!

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
يعني ازدواج نكرده؟؟!

نه چون همسایه قدیمی بودیم مادرم اینا هنوز میبیننشون خواهرشون هم دوست دورادورمون بود برای همون در جریان قضایا هستم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه چون همسایه قدیمی بودیم مادرم اینا هنوز میبیننشون خواهرشون هم دوست دورادورمون بود برای همون در جری ...

خيلي ناراحت شدم براش خيلي بدددده عشق يه طرفه 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
خيلي ناراحت شدم براش خيلي بدددده عشق يه طرفه

میدونی بعضی وقتا ادم از حکمت کارخدا سردر نمیاره من همیشه به تین فکر میکنم که گناه اون یا ادمایه دیگه چیه ک درگیر همجین حسی میشن و خب طرف مقابلم اذیت میشه من کاری نکرده بودم اما همش حس میکنم یجایی کارما دل شکستگی اونو پس میدم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت