2777
2789

تاحالا دیدید خودتون یا اطرافیانتون بخاطر قسمت به یک چیزی برسن، یا نرسن و واقعا به صلاح بوده باشه؟

مامانم همیشه بهم میگه صبر کن ، اگر قسمتت باشه میشه ! آیا این واقعیت دارع؟🥲

اره دیدم برا یه چیزی تمام تلاششو کرد ولی نشد و  چیزی که یه ذره هم براش تلاش نکرده بود شد یعنی بهتر شد خیلییی براش 

ازدواج و اینا هم نبوده که بگم قسمته درباره مسئله کاری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی اعتقاد دارم بعضی چیزا واقعا تقدیره

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

آره مثلا همینکه دیشب دوست پسرم اومد خاستگاریم توی تایپک های قبلیم هست و من فکر میکردم دوسم نداره و اینا و اصلا بهش نمیگفتم بیا خاستگاریم و اینا یه دفع که از دانشگاه اومدم مامانم گفت مامان یه پسره زنگ زده میخوان بیان بگم بیان بعد دیدم دوست پسرم پیام داده به مامانم گفتم به مامانت زنگ بزنه اگه اجازه بدین مزاحم بشیم

اره  تقدیر درسته سرنوشت درسته اینطوری بهت بگم که تقدیر مثل همون لوح محفوظ که الان دست امام زمان هست 

ولی یه وقتایی اتفاق های بدی میفته مریضی سخت و وحشتناک عذاب روحی دعوا بعد از خودت می‌پرسی اینم تقدیر؟ پس من چقدر بدبختم ! ولی اتفاق های بد رو بسپر به امام حسین و امام رضا یا خدا روز قیامت (: ازدواج که کلاااا تقدیررررر اصلا شک نکن 

بچه هم همینطور

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
آره مثلا همینکه دیشب دوست پسرم اومد خاستگاریم توی تایپک های قبلیم هست و من فکر میکردم دوسم نداره و ا ...

ایشالا خوشبخت باشی باهاش

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂