2777
2789
عنوان

تو رابطم به مشکل خوردم نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 58 پست
دقیقا شرایط تورو داشتمشاید خودش توی شرایط خیلی بدی باشهدلیل نمیشه بازم ولی اگه یه مدته باز صبر کنولی ...

شرایطش اونقدرا هم بد نیست، فقط خیلی کارای دانشگاهش زیاده اما خب آخه مگه این دلیل میشه هر دفعه منو بشکونه و من وقتی میخوام بگم دارم اذیت میشم تقصیر هارو بندازه گردن من، من قشنگ افسردگی گرفتم... میخوام بگم بابا اشتباه برداشت میکنی اما یهو انگار من آدم بدم و اینکه من سه ساله باهاشم نمیخواد انگار خودشو درست کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

3 ساله که باهاشم و خیلی انفاقا افتاده اما خب من خیلی دارم اذیت میشم هرشب گریه میکنم و دقیقا وقتی میخ ...

وای دقیییقاااااا درکتتتت میکنم ، ببین فقط دیگه بهش نگو ناراحت میشی دیگهههه نگو اصلاااا ، بعد یجایی که همو دیدین رو خنده عینه خودش رفتار کن اداشو در بیار بزنش در خنده که یجورایی طرف بفهمه ، اینارو اگه نزنی در خنده در غالب جدی بگی هیچی نمیفهمن ، فقط باید این مپلی بهشون بفهمونی

شرایطش اونقدرا هم بد نیست، فقط خیلی کارای دانشگاهش زیاده اما خب آخه مگه این دلیل میشه هر دفعه منو بش ...

اره اون خیالش راحته تو وابسته ای نمیری

مخصوصا اگه خودتم گفته باشی که من هستم و نمیرم

مثل من احمق بلانسبت

ولی تو یه مدت سرد باش خشک جوابشو بده

از نبودنش نترس اگه واقعا بخوادت اینجا ثابت میشه

پیگیری میکنه و درستش میکنه

تو وظیفه نداری بهش ثابت کنی ابراز عشق و محب منت نیست. عشق از دل میاد و فقط قلب میتونه بفهمه چیه. حرف ...

نمیخوام بهش ثابت کنم، یکسره میزنه تو سرم و اصلا عشق و محبتم به چشمش نمیاد و یکسره بد رفتاری میکنه میخوام بهش بگم بابا اینجوری رفتار می‌کنی من هی دارم تلاش میکنم بهتر شم چون یکسره میزنه تو سرم از همه لحاظ تا میامم بگم میگه منته

خب پس چیکار باید بکنم اگر نباید برم؟

من میگفتم خودش میره حتما یجایی چون نمیتونستم تکلیف خودمو بدونم من باید برم یا بمونم توی این رابطه بخوام برمم نمیتونم برم برام دردناکه… حتی اینکه خودشم بره دردناکه 

پس ادامه دادم گذاشتم دست زمان دیگه غر نزدم و دیدم به مرور یذره بهتر شد🙂

دقیقا شمام براتون مهم نباشه دیگه.این ترس از دست دادنتون رو نداره چون فهمیده وابسته هستین بهش خیالش ر ...

دقیقا میدونه چقدر وابستم...

اما میترسم منم همین رفتارو کنم و نشون بدم نمیترسم و همه چی تموم شه

منم تو همچین رابطه ایم، فقط باید با بدبختی روش کار کنیو صبرتو بالا ببری همین ، اگه البته خیانتو اینا ...

من پدرم در اومد انقدر هرشب گریه کردم انقدر اذیت شدم چقدر دیگه کنار بیام....

نمیخوام بهش ثابت کنم، یکسره میزنه تو سرم و اصلا عشق و محبتم به چشمش نمیاد و یکسره بد رفتاری میکنه می ...

یه مدت اصلا بهش اینارو نگو و معمولی باش اقا ناراحت شدی شده خودتو بزنی ام بزن ولی به اون هیچی نگو هم اینکه ذهنت شرطی میشه و دیگه ناراحت نمیشی هم اینکه اون یذره تو ذهنش میاد که چرا دیگه مثلا ناراحت نمیشه

وقتی ام ناراحتت میکنه بخند فقط بگو درسته و دیگه کشش نده بزار بره

وای دقیییقاااااا درکتتتت میکنم ، ببین فقط دیگه بهش نگو ناراحت میشی دیگهههه نگو اصلاااا ، بعد یجایی ک ...

معمولا حضوری حرفای چتش رو نشونش میدم واکنشش متفاوته...

بابا امشب انقدر لرزیدم انقدر گریه کردم انقدر قلب درد گرفتم پدرم در اومپ تهشم به هیچجاش نبود

اره اون خیالش راحته تو وابسته ای نمیریمخصوصا اگه خودتم گفته باشی که من هستم و نمیرممثل من احمق بلانس ...

من میدونم این آدم به هیچ وجه پیگیری نمیکنه

بعدک دور از جون شما احمق

من قشنگ با اغراق گفتم چقدر وابستشم اما مستقیم هم گفتم سه هفته می‌خوام دور باشم اینو کم کنم شکایتی هم نکرد

نمی‌دونم میترسم مثلا برم دوری کنم عشقشو از دست بده

معمولا حضوری حرفای چتش رو نشونش میدم واکنشش متفاوته...بابا امشب انقدر لرزیدم انقدر گریه کردم انقدر ق ...

وااای اقا راستی چرا چت میکنین؟ برید ویدیو کال یا تماسی حرف بزنین میدونستی اکثر دعواها بخاطر چت کردنه؟ من به لطف همین ویدیو کال همه چیزم بهتر سد راستی یادم رفت بگم چون همش ری اکشن همو میدیدیم منظور همو بهتر میفهمیدیم

نمیخوام بهش ثابت کنم، یکسره میزنه تو سرم و اصلا عشق و محبتم به چشمش نمیاد و یکسره بد رفتاری میکنه می ...

عزیزم به نظرم ایشون رو همینجور که هست قبول کن یا باهاش کات کن. چون نگاه آدما رو تو این سن سخت میشه عوض کرد

به نظرم این پیج دکتر فاطمه حسینی تبار (مشاور) رو تو اینستا سرچ کن و یه نگاه بنداز ... حتما میتونه کمکت کنه♥️

من میدونم این آدم به هیچ وجه پیگیری نمیکنهبعدک دور از جون شما احمقمن قشنگ با اغراق گفتم چقدر وابستشم ...

کسی که دوستت داشته باشه نمیتونه دوریتو تحمل کنه

شایدم زیاد بودی واسش باید یکم فضا بدی دلش تنگ شه