2777
2789
عنوان

تو رابطم به مشکل خوردم نظر بدید

307 بازدید | 58 پست

من با پارتنرم یکسره دعوامون میشه من به این فرد توجه میکنم و کلی محبت میدم ولی خیلی با من بد اخلاقی می‌کنه وقتی هم میگم حرف بزنیم من میام توضیح بدم بابا جان من دوست دارم من دارم تلاشمو میکنم ببین وقتی باهام بد رفتاری میکنی قلبمو میشکنی من هنوزم دوست دارم ببین حواسم بهت هست بهت محبت میدم و یکسره به من میگه منت میزاری در صورتی که من موقعی این حرفارو میزنم که می‌خوام بهش بفهمونم من این همه باهات خوبم چرا اذیتم میکنی چرا قلبمو میشکونی؟ چرا متقابلن تو رابطه محبت نمیکنی من دوست دارم چرا بد رفتاری میکنی؟ و شاید به به ندرت این شکایت رو بکنم و هر دفعه هم بهم میگه منت میزاری من چیزی جز منت نمیبینم عشق این نیست که طرف کاراشو منت بزاره میشه بهم بگین چجوری بهش فرق منت گذاشتن با اینکه میخوام بفهمونم بابا من دوست دارم من دارم اذیت میشم اینارو میگم که متوجه بشی من دوست دارم چون تو اصلا نه به چشمت میاد نه توجه میکنی به دوست داشتنام و نادیدشون میگیری چجوری فرق منت و این رو بهش حالی کنم یه جمله بگید که بشه متوجهش کرد این منت نیست!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کات کن نمیخوادت

هر موقع میخوام کات کنم هم یه جورایی جلوم رو میگیره، حالا با خواستن نخواستنش کاری ندارم میخوام آخرین تلاشم رو بکنم ببینم میتونم بهش بفهمونم یا نه اگر نفهمه یعنی خودش نمیخواد بپذیره و از قصد میگه منت، به نظر شما چجوری بفهمونم؟

هر موقع میخوام کات کنم هم یه جورایی جلوم رو میگیره، حالا با خواستن نخواستنش کاری ندارم میخوام آخرین ...

چون داره ازت سو استفاده مفتی میکنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

یکم فاصله بگیرین ازش و کم توجه باشین میفته دنبالتون

این کار رو سعی کردم بکنم، اما همیشه جوری رفتار می‌کنه که براش مهم نیست و انگار بود و نبودم فرقی نداره و من میترسم که اگر برم واقعا نفهمه چقدر من بهش عشق ورزیدم و دوستش داشتم و محبت کردم و حاصل همشون میشه پوچی و هر وقت فاصله میگیرم انگار نه انگار مهم نیست 

چند وقته باهمین؟ اگه یکسال گذشته بگم که کلا همین شکلیه درست نمیشه این ی مدل اخلاقه ، دیگه باید تحملش کنی یعنی

اگرم مدت کمیه که کم کم یجورایی سعی کن مثله خودش بشی اتفاقا خیلیم از دستت ناراحت میشه اما دقیقا باید ادای خودشو در بیاری ، چندروز به چندروز همو میبینین؟

این کار رو سعی کردم بکنم، اما همیشه جوری رفتار می‌کنه که براش مهم نیست و انگار بود و نبودم فرقی ندار ...

دقیقا شمام براتون مهم نباشه دیگه.این ترس از دست دادنتون رو نداره چون فهمیده وابسته هستین بهش خیالش راحته

کاربر آقا

من خیلی وابستم واقعا نمیدونم چجوری کات کنم...3 ساله باهاشم و شاید هرروز پیش هم بودیم...

منم تو همچین رابطه ایم، فقط باید با بدبختی روش کار کنیو صبرتو بالا ببری همین ، اگه البته خیانتو اینا نمیکنه اما کلا اینا یمدل اخلاق دارن اخلاق گوه ، اما اگه تاحالا کار خیانتو… نکرده دوست داره ولی اخلاقش داغونه نگران نباش

چند وقته باهمین؟ اگه یکسال گذشته بگم که کلا همین شکلیه درست نمیشه این ی مدل اخلاقه ، دیگه باید تحملش ...

3 ساله که باهاشم و خیلی انفاقا افتاده اما خب من خیلی دارم اذیت میشم هرشب گریه میکنم و دقیقا وقتی میخوام بهش یفهمونم (البته این یکی از حرفاشه) میگه منت میزاری شبیه خودشم رفتار کنم سرد میشه و دیگه نمیخوادم آخه مگه میشه اخلاق کسی اینجوری باشه همش حالت تدافعی میگیره و نمی‌پذیره هرچی باهاش حرف میزنم، میزنه توی سرم و یهو منو مقصر جلوه میده. تقریبا هرروز همو میدیدیم امسال بخاطر دانشگاهش کاراش زیاد شده توی این سه ماه شاید هفته ای یه بار همو ببینیم. ولی هرروز چت میکنیم

من خیلی وابستم واقعا نمیدونم چجوری کات کنم...3 ساله باهاشم و شاید هرروز پیش هم بودیم...

نمیتونی کات کنی اصلا برات وحشتناک سخته ، در دوصورت میشه ۱_ شرایط محیط که تورو از این قضیه بکشه بیرونو عوضت کنه ۲- خودت از همه چی دل بکنیو بری که این راهش فقط میتونه خاموش کردن مغز باشه پس ممکن نیس😂