2777
2789
عنوان

بعد دوسال داستان ما هم به پایان رسید🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 180 پست

آخی ناراحت شدم 

تیر ماه تاپیک زدی عکسشو گذاشتی و گفتی میخواد بیاد خواستگاری 

همه ما یه غمی تو دلمون داریم،این روزا دنیا خیلی به نظرم جای بدی هست،هیچ خوشی ای پایدار نیست و انگار همیشه چیزی هست که بابتش غصه بخوری

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آخی ناراحت شدم تیر ماه تاپیک زدی عکسشو گذاشتی و گفتی میخواد بیاد خواستگاری همه ما یه غمی تو دلمون دا ...

آره یادته؟! شما بودی تاپیکم؟! 

چقدر خوب بود چند ماه پیش همچی عالی بود ولی قسمت نشد..

من نمیتونم وجودشو کنار یکی دیگه تصور کنم سخته خیلی برام

اون خودشم هیچ حسی به زندگیش نداشت و نداره اگر داشت که جدا نمیشد 

کاش هیچوقت اینجوری نمیشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره یادته؟! شما بودی تاپیکم؟! چقدر خوب بود چند ماه پیش همچی عالی بود ولی قسمت نشد..من نمیتونم وجودشو ...

😔😔😔باید زمان بگذره تا اوضاع یکم بهتر بشه ولی چقدر سخت زمان میگذره

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وقتی واقعا برگرده به زندگی قبلیش چجوری دیگه بر میگرده آخهکاشکی جوری بشه همچی عوض شه

اولا اگه دلش با اون زندگی نبود برنمیگشت بهش  دوما 6 ماه به خودت فرصت بده بعد ببین فراموشت میشه