2777
2789

دوتا تاپیک پربازدید از یک نفر کار به فیک و واقعی بودنش ندارم، همش خاله زنک بازی. حالا یکی مثل من که به تجربه مادرهای دیگه نیاز داره باید بشینه یک مادر دلسوز بیاد جوابم را بده.

حالا سوالم از همون مامانهای دلسوزه

پسرم یک سال و نیمشه، اسهاله سه چهار روزه، معذرت میخوام پشتش با اینکه هر دفعه با آب و شامپو بچه میشورم و خوب خشک میکنم و پماد کالندولا میزنه، اینقدر سوخته که بچم گریه میکنه. دکتر هم بردم فقط گفت پماد بزن دیگه هیچی نگفت

بگید چه پماد بزنم؟ چیکار کنم خوب بشه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

پودر بچه بمال یا وازلین مخصوص و ژل فیروز

اسهالشم بخاطر ویروس جدیده ....

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین گلم همین الان روغن خوراکی رو امتحان ببین چ معجزه میکنه!!!من برا سوختگی پای بچم چ پمادایی ک استف ...

روغن مایع منظورته عزیزم؟ 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

من بچه ندارم ولی چیزهایی که میدونم مینویسم شاید کمکی کرد🥺🥺
علاوه بر پماد کالاندولا که استفاده می‌کنی، می‌توانی از پماد زینک اکساید (Zinc Oxide) با غلظت بالا استفاده کنی. این پماد یک لایه محافظ روی پوست ایجاد می‌کنه و به ترمیم سریع‌تر پوست کمک می‌کنه.
بعد از شستشو، مطمئن شو که کاملاً پوست ناحیه خشک شده. برای خشک کردن از باد ملایم سشوار (با حرارت خیلی پایین) استفاده کن
بهش مایعات فراوان (مثل آب، ORS، یا آب برنج) بده
غذاهایی مثل موز، سیب‌زمینی، برنج و ماست برای کاهش اسهال مناسبه

مصرف مواد غذاهای اسیدی یا محرک مثل آب پرتقال، گوجه‌فرنگی، و غذاهای چرب پرهیز کن
اگر زخم یا ترشح چرکی وجود داره یا تب دره میتونی از پماد آنتی‌بیوتیک موضعی موپیروسین استفاده کنی
پودر بچه هم استفاده نکن، چون ممکن است باعث تحریک بیشتر بشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من بچه ندارم ولی چیزهایی که میدونم مینویسم شاید کمکی کرد🥺🥺علاوه بر پماد کالاندولا که استفاده می‌کن ...

مرسی عزیزم لطف کردی

مرسی عزیزم لطف کردی

😍🥰الهی که پسرت زودتر خوب بشه، بچه ها خیلی مظلومن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عزیزم چرا اینقدر با شامپو میشوری ؟ خب پوست بچه حساس ونازک میشه ...با آب بشور همین 

بعدم کامل خشک کن و روغن مایع یا جامد خوراکی بزن یا روغن زیتون 

سعی کن دوسه روز پوشکش نکنی و کته بدی ماست و دوغ تا اسهالش خوب بشه 

دکتر هم ببر دارومیده اسهالش بند میاد