2777
2789
عنوان

جاریم گفت عروسیم نیاید مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 126 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به خدا با این اوضاع به شوهرم گفتم زشته پنج میلیون کادو کمه ۱۰ میلیون پول بذار یه مقدار هم دلار ...

دیوونه ای به خدا ناراحت نشی

الان رسما هیچی حسابتون نکرده 

تو بری حق خودتو بچه ات بدی به اون آدم قدر نشناس

بگذار دختر خاله اش اینکارا رو بکنه 

به خدا بشین تو خونه ات 

داخل آدم هم حسابش نکن

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من جاریم تو عقد بود من زایمان کردم دیدن نوزادم نیومد منم عروسیش نرفتم خیلی شیک و مجلسی گفتم وقتی تو به خودت زحمت ندادی بیای من چرا با بچه خودمو تو دردسر بازار و ارایشگاه و فلان بندازم کادو هم ندادم بهشون چون پولمو از سر راه نیاوردم خرج ی مشت ادم بی ادب کنم 

مادرشوهرم تا ابد سرکوفتشو میزنه

چرا سرکوفت بزنه 

یه زن تنها با یه نوزاد چطوری بره عروسی 

دست تو پیش بگیر 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بنظر من خودتم نرو وقتی شوهرتو بی ارزش کرده چرا توام بریوقتی شوهرت اومد دوتابی برین کادوشونم بدین

الان اگه نرم فکر می‌کنه از حسودی نرفتم چون میگفت آخی یه وقت ناراحت نشی عروسی تو اینجوری تدارک ندیدن

منم گفتم وا این چه حرفیه عزیزم هر کسی با یه چیزی ذوق میکنه من عروسی واسم مهم نبوده به جاش شوهرم ۶ دنگ خونه به اسمم زده 😜 اینو گفتم ساکت شد ولی باز فکر می‌کنه حسودیم میشه

میدونم الان بهت برمیخوره 

اما واقعیت اینه غیر از عروس و داماد تو اون مجلس همه مهمونن 

و تاریخ رو بازهم عوض کنه حق داره 

از طرفی بقیه هم حق دارن طبق شرایطشون مراسم رو برن یا نرن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مادرشوهرم تا ابد سرکوفتشو میزنه

شوهرت مهم تره یا مادرشوهر? 

جاری حضور شما ها براش مهم نیست و دختر داییش رو انتخاب کرده 

شما هم بدون شوهرت و ی بچه کوچیک کجا بری ؟ بی احترامی ب همسرته دیگ دم در میاره همیشه همچین میکنه

الان اگه نرم فکر می‌کنه از حسودی نرفتم چون میگفت آخی یه وقت ناراحت نشی عروسی تو اینجوری تدارک ندیدنم ...

اصلاااا نریا

اینکی من میبینم بری ام فردا میگه دیدین شوهرش نیومد خودش پاشد اومد؟

نرو وقتی ام پرسید چرا نیومدی

بگو جایی که شوهرم نباشه بهم خوش نمیگذره

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️