2777
2789
عنوان

شوهرم خرید خونه ی مادرشو میکنه برا خونه ی خودمون نه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 18 پست
وقتی شوهر تو هست که همه کارا رو بکنه چرا اذیت کنن خودشون رومتاسفانه مردهای ضعیف و مهرطلب همینن زندگی ...

اره بود خیلی هم بود همیشه میترسیدم پدرش بمیره بدتر بشه که شد باباش تو ۵۱سالگی صحیح و سالم مرد😭

جلوش در بیا همیشه میگن چیزی که به خانه روا است به مسجد حرام است 

بگو من راضی نیستم من نمیبخشم که از گلوی ما میزنی میدی به اونا بگو نه که فک کنی برام مهمه اول باید مایحتاج این زندگی تامین شه بعد از اون هرچی اضافه آوردی ببر بده به اونا 

بهش رو نده لیست خرید بده هی خرج بتراش تا یه هزار تومن تو جیبش نمونه 

حتی اگه جواب نده من آبروشو میبرم میرم جنگ راه میندازم میرم به ننش میگم این درس نیس تو از وضع پسرت خبر داری و هیچی نمیگی بگو نمیبخشمتون من تو خونم نون خالی بخورم شما بهترین چیزارو 

شوهرتو تهدید کن بگو میرم شکایت میکنم خانوادتو بنداز به جونش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انگار به من میگه از کارت خودت بخر که بتونه شکم گنده ننشو سیر کنه .مادرش خیلی پروعه یبار به بچه فامیل ...

می گفتی مادر جان من اندازه همین خرید خودم پول تو کارتم دارم برای لیستتون کارت جدا بدید بهش

اره بود خیلی هم بود همیشه میترسیدم پدرش بمیره بدتر بشه که شد باباش تو ۵۱سالگی صحیح و سالم مرد😭

همین دیگه این جور مردا همینن

اسی بشین باهاش حرف بزن سنگاتو وا بکن و بگو اگر درست نشه جدا میشی

من با این نظراتی که میگن خرج بتراش و لیست خرید بده موافق نیستم چون وقت تلف کردنه لیست بده خوب نمیگیره مثل امشبت میگه از کارت خودت بگیر یه دوغ نگرفته لیست بگیره

واقعا هم اگر درست نشد جدا شو چون داغون میشی اینطوری ها

بچه که نداری؟بچه نیاری ها اون طفلی هم باید از بچگی این کمبود ها رو بکشه و اذیت بشه از این مردا اصلا نباید بچه آورد

قبل حرف زدن با یه مشاور هم حتما مشورت کن که راهنماییت کنه و بهتر بتونی صحبت کنی