2777
2789

از وقتی پدرش مرده همش به مادرش میگه ببین چی کم داری تو خونه بیارم هی میگه واست گوشت و مرغ میارم با اینکه دوتا یخچالشون پر از گوشت و مرغ و ماهیه بعد تو یخچال ما هیچی پیدا نمیشه. هروقتم میره خونش با دست پر چندتا کیشه خوراکی اینا میره بعد خونه ی خودمون دست خالی میاد.

الان از مراسما سی تا دونه رون مرغ تو یخچال مادرشوهرمه بعد واسه مهمونی اخر هفتشون که سی نفر میشن شوهرم گفت به مامانش اون مرغا باشه واسه استفاده ی خودتون من چندتا دیگه میارم مادرشم گفت باشه. بعدم کامل خرج مهمونی سی نفره رو انداخت گردن شوهرم.دم به دقیقه هم خواهرشو میبره مغازه خوراکی براش میخره بهش گفت خوراکی خواستی بدون پول(نسیه)از مغازه بگیر😭😭

بیرون رفتنی بهش مبگم کارتتو بده دوغ بخرم میگه برو از کارت خودت بخر پول زدم برات(پولی که زده ماهانه خودم بوده)میگم تو خونه هیچی نیستمیگه نباشه من که خونه غذانمیخورم(از وقتی باباش مرده خونه مادرش ناهار شام میخوره) .امشبم کلی کباب گرفت واسه خانوادش و خانواده ی پدربزرگش .

شوهر من یه کارگر سادس بعد برادرشوهرام درامدشون عالی اونا بازارین یکیش ماهی ۱۵۰ درمیاره

انگار به من میگه از کارت خودت بخر که بتونه شکم گنده ننشو سیر کنه .مادرش خیلی پروعه یبار به بچه فامیل کارتمو دادم یچی بخره اونم یه لیست بلند داد به بچه فامیل گفت بگیر با همون کارت عروسم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خیلی بده دوران عقد با همسرم شوهرم همیشه آب ها الوذه بود ب شدت براشون آب معدنی میخرید من خیلی کلافه میشدم کلی پول آب معدنی میداد ننه ش هم خوشش ن نیومد دیک آب شیر از گلوش پایین نمیرفت

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

دیگه خسته شدم هرروز هرروز خونه ننشیم شبم باید بخوابه گاهی وقتا خونه ی خودمون میریم ناهار شامم خونه ننشه .خونه اونا خوش اخلاقه خونه خودمون با من یه کلمه حرف نمیزنه برام قیافه میگیره

عزیزم مادرش تو این دوران پشتو پناه نداره حق بده که شوهرت کمک خرجش کنه و توجه  کنه ولی راه توجه شوهرت درست نیس باید همونقدر که برای خونواده  خودش ارزش قاعله برای   شماهم  باید همینقدر  ارزش قائل باشه

عزیزم مادرش تو این دوران پشتو پناه نداره حق بده که شوهرت کمک خرجش کنه و توجه کنه ولی راه توجه شوهرت ...

گلم نوشتم دوتا برادرشوهر گنده مجرد دارم .خجالت نمیکشن اونا خرج شکمشون رو شوهر من بده

پدرشوهر منم فوت که شد مادرشوهرم چنان چهارتا پسرشو و تیغ زد برای مراسمای مختلف و چیزای دیگه که شوهر من هنوزم نتونسته قرضاشو صاف کنه، الانم در تدارک مراسم سال مفصلن و شوهر بدبخت من از الان عزا گرفته، خودمونم مدتیه در شرایط مالی بسیار بدی هستیم و میدونه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
پدرشوهر منم فوت که شد مادرشوهرم چنان چهارتا پسرشو و تیغ زد برای مراسمای مختلف و چیزای دیگه که شوهر م ...

برادرشوهر من درامدش به یوروعه عین خیالش نیست شوهر من استرس مراسمارو داره و داره هزینه میکنه😭😭

اون یکی هم وضع مالیش خوبه ولی اونم کاری نمیکنه

برادرشوهر من درامدش به یوروعه عین خیالش نیست شوهر من استرس مراسمارو داره و داره هزینه میکنه😭😭اون ی ...

وقتی شوهر تو هست که همه کارا رو بکنه چرا اذیت کنن خودشون رو

متاسفانه مردهای ضعیف و مهرطلب همینن زندگی رو به کام زن و بچه خودشون زهر میکنن به کم بقیه شیرین

قبلا چطور بود شوهرت

قبل از فوت باباش هم اینطوری بود؟