2777
2789
عنوان

خانم های شاغل و خانه دار نظرتون راجع به کار بیرون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 74 پست
چند سالتونه؟ شاید اون کار برات خوب نبود

۲۷نه شغلش خوب بود حقوقش محیط کاریش همه خوب بود

ولی من ادمی نبودم که کسی بخواد برام حد و‌مرز بزاره یا هروز بخوام یه تایمی برم یه تایمی بیام

من یه شغلی میخواستم که همه چیزش دست خودم باشه ساعت کاریش روزای کاریش اگه امروز مریض شدم نگران این نباشم که مرخصی میدن نمیدن

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط ۳۲ سالشه ها !واسه استخدام دولتی تا ۴۰ و بعضا تا ۴۵ وقت هستش

خوب من ۳۰ سالمه

ولی ازمون استخدامی اموزش وپرورش هست ک اونم سخته من دوبارازمون دادم باردوم قبول شدم ولی تومراحل بعدی ردم کردن

خدا برات نگهشون داره 

من شاغل بودم باردارشدم و تا نزدیک زایمان اومدم خونه و بعدش دیگه برنگشتم سر کار 

باید خودت انتخاب کنی بین اینکه بمونی خونه و بچه ها رو با روش خودت تربیت کنی یا پرستار بگیری یا بفرستی مهد

ببینی میتونی هم کار خونه رو مدیریت کنی هم بیرون کار کنی

میدونم تلاش،کردی درس خوندی الان دوست داری ازش یه استفاده ای کنی اما باید واقع بین باشی و توانایی و تحمل خودتم در نظر بگیری 

مهمترین چیز حفظ سلامتی خودت و بچه هاست هم سلامت جسمی هم روحی 

منم عین شما

امثال ما کارکردن براشون زجر اوره و واقعا از اون حقوقه لذت نمیبرن حتی اگه موقعیتشون عالی باشه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
خوب من ۳۰ سالمهولی ازمون استخدامی اموزش وپرورش هست ک اونم سخته من دوبارازمون دادم باردوم قبول شدم ول ...

اگه خیلی تلاش کنی واقعا میشه

تا ۴۰ سالگی هم وقت داری ازمون بدی 

🏃🏻‍♀️

واقعا؟؟؟بچه ها رو چیکار کردید؟دولتی یا آزاد؟

بعله

تو شهر غریب هستم دور از خانواده خودم و همسرم

اینقدر مشکلات و چالش داشتم که بخوام بگم تا فردا صبح طول میکشه

برای بچه ها پرستار گرفتم که خدا خیرش بده خیلی کمکم هستن.

کار دولتی ،البته با پارتی اومدم.

الان بچه هام کلاس سوم هستن

و هنوز چالش داریم😁

دوستای من که معلم و شاغلن اذیت میشن باید برنامه ریزی قوی داشته باشی

مهم تر از همه همسرت باید همراه باشه و به این درک برسه که زندگی با خانم شاغل متفاوته

🏃🏻‍♀️

خدا برات نگهشون داره من شاغل بودم باردارشدم و تا نزدیک زایمان اومدم خونه و بعدش دیگه برنگشتم سر کار ...

کار بیرون خانم هارو افتاده تر میکنه؟ یانه چون تو جامعه هستن و ... روحیه شون بهتر میشه

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔

من یکی با شرایط مشابه تو میشناسم ۳۵ سالگی رفت استخدامی داد معلم شد . خودش میگه خوبه ولی من از بیرون دارم میبینم کلا رشته زندگی از دستش دراومده .  

من خانه دارم ولی ادم اجتماعی هستم گاهی درامد خیلی کمی هم  دارم . یه وقتا از نظر فشار اقتصادی میگم شاغل بشم خوبه کمک به زندگی میکنم هر چند الان هم حسابی کمک میکنم . ولی شوهرم حرف جالبی میزنه میگه در هر تغییر ببین چی به دست میاری چی از دست میدی فقط نرو جلو بگو چون میخوام شاغل بشم پس به هر قیمتی ببین باید چی رو براش فدا کنی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بعله تو شهر غریب هستم دور از خانواده خودم و همسرماینقدر مشکلات و چالش داشتم که بخوام بگم تا فردا صبح ...

دقیقاً شرایط من رو دارید؟میشه یکم بیشتر بگید؟

الان راضی هستی یا نه؟ برگردی عقب همین انتخاب رو میکنی؟

حقوق پرستار روهم خودت میدی؟ 

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔