2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالتون دلتون به چه چیزایی خوشه...

چقد از جمله خوشبحالتون بدم میاد ادمای منفی بین ک خودشون بدبخت میبینن بقیه رو خوشبخت چششون ب بییه اس

شما ببین چقد فکرم مشغوله ک دنبال چیزیم ک بسه اروم شد باهاش

اینترنتی لباس بچه میدوزم ، از به جا هم کار میارم خونه میدوزم ، سری دوزیه . بین ۴ تا ۶ ت میشه بازم بد ...

گفتی سری دوزی داغ دلم تازه شد

من یه مدت دوختم دامن بزرگسال دونه ای 12 تومن پیرهن بزرگسال دونه ای 21 تومن اونجا هم قیمت همینقدر پایینه؟ 

عزیزم ما مرفه بی دردتو . توی زندگی من بودی ببینی تو بچگی چه روزایی رو گذروندماگه رفاهی هم ایجاد شده ...

ببخشید عزیزم من قصد قضاوت کردن نداشتم یه لحظه حس کردم مثل اون مرفه بی دردا حرف زدی.

درست میگی ولی درمورد بعضیا صدق میکنه.بعضیا که‌ اونقدرا اوضاعشون بد نیست و قشر متوسط هستند،با مدیریت درست میتونند قشنگ زندگیو بگذرونند.مثلا با از تره بار ارزون گرفتن و این چیزا.

ولی بعضیا اونقدر اوضاعشون بده که هرچقدرم بخواند مدیریت درست داشته باشند بازم نمیشه.اگه با مدیریت درست میشد که غصه‌ای نبود همه مدیریت درست انجام میدادند.

وقتی ۴نفر آدمند ماهی ۵میلیون درآمد دارند(همون بنده خدایی که تو این تاپیک گفت)چیجوری میتونند از تره بارهای گرون بخرند؟وقتی اوضاعشون اینقد بده حتی ارزونشم نمیتونند بخرند چه برسه به گرون😔اوضاع مردم خیلی افتضاح شده خبر نداریم متاسفانه.همون شغل آزاد سرمایه اولیه میخواد.یا باید برند شاگرد بشند با ماهی مثلا ۵ الی ۱۰تومن.اوضاع مردم خیلی بده من واقعا ناراحتم براشون😭

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
بله شنیذم در امد خوبی دارهفقط دوری داره از خانواده شغل اسونی هم نیس

منم ک مجرد شدم 

دخترمم پیش مادرمه

سختی زیاده

اما لذت زیادی داره

کل اروپا رو میگردی

اقا هستم . راننده پروفایلم
یه سری مثل این خانم که مرفه بی درد رو میزاره تو دهنش و میگه حمله کردنمن رو خانوادم حساسمتو بچگی شرای ...

حق میگی به خدا 

شوهر من یه هزاری از پدر نگرفته بعد دبیرستان هم کار کرده هم درس خونده هم ورزش حرفه ای کرده

اون روزی که حتی پول تاکسی نداشت چون میخواست جمع کنه کار راه بندازه جلو چشمامه

صبح رفت شب اومد ده سال عذاب و‌ سختی کشید 

از هوشش هم استفاده کرد‌

الانم در امدش زیاده پول مردم نخورده باد اورده نیس

زحمت کشیده پاش 

من هیچ وقت نتونستم کسیو قضاوت کنم چون میبینم پشت زندگیمون مردم چیا میگن و قضاوت بیجا میکنن

انقدر بدلی کردن که هیچ وقت فرصت کار و پیشرفت نداشتن

شوهرم ماهی ۳۰ یا کمتر یا بیشتر. ولی گاهی هم صفر. زمانیکه پول دستش میاد بیشتر فکر پس اندازیم برای زمانی که صفر میشه. البته خداروشکر قسط و قرض نداریم.ولی خیییلی رعایت میکنیم

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐