2777
2789
عنوان

چرا هروز تعطیله پس کارمندا و معلما بابت چی مفت مفت حقوق میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 6151 بازدید | 270 پست
میخاستی درس بخونی تلاش کنی به وقتش مث ما کارمندا پول مفت بگیری 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هم درس خوندم هم کارمند بودم حسابداری خوندم و حسابدار بودم عاشق این فازتونم که فک میکنید مردم یه مشت بیسواد ان فقط شماها درس خوندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زحمت یک روز کار معلم معادل یک ماه بقیه کارمندان هست 

اگه فکر می‌کنی مفت حقوق میگیرن بسم الله شما هم برو معلم شو

کارت انجام نشده دلیل نمیشه بیای تراوشات ذهنیت رو توی سایت عمومی بیان کنی ....

معلمارو نمیگم چون مدرسه هم نرن باید با این شاد مضخرف و اعصاب خوردی کارشونو انجام بدن تو آنلاین. اما کارمندارو موافقم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

حسودی میکنی نه؟ شهر دست ماست ما نباشیم کارتون لنگه🤫

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

چی میگی، از صبح همسرم که دبیرن تا ظهر انلاینن و همیشه میگن کلاس مجازی از کلاس حضوری ادارش سخت تره، نشستین فقط نظر میدین و به معلما میتوپید، کارمندای دیگه وقتی تعطیلیه واقعا تعطیلن خبری از کار مجازی نیست، بعدم مگه سر خود تعطیل کردن که جواب پس بدن؟؟؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

مفت؟اونوقت که بابای من و امثال بابای من ۱۲ ماه سال رو ساعت ۵ صبح پامیشن میرن اداره تا ساعت ۳ ظهر شد مفت؟دو روزه تعطیل شدن جالب اینه اروپا یک هفته در ماه اجازه ی استراحت به کارمندا رو میده دو روزه تعطیل شدن همه سر و صدا به پا کردن مفت خور همونایی هستن که باعث بان.ی این وضعیت ما شدن

با ۲۹ سال سابقه به زور ۲۰ تومن میدن بخوره تو سرشون

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

اون کارمند بانکی که شما دارید میگید یه روز ساعت ۱ ظهر سر بزن ببین میتونی سوزن بندازی تو بانکوالا اقو ...

والا باز به کارمندای بانک

کسایی که فک میکردیم دارن تعلیم و تربیت به بچه هامون یاد میدن تو این تاپیک قشنگگگگ نشون دادن جز یکی از با اخلاق ترین مشاغلن

هم درس خوندم هم کارمند بودم حسابداری خوندم و حسابدار بودم عاشق این فازتونم که فک میکنید مردم یه مشت ...

منم مثل شما درس خوندم حسابداری اتفاقا چند سالی هم کار کردم من نمیدونم چرا تا ما حرف می‌زنیم سریع فکر میکنن ما یه مشت بی سوادیم اتفاقا زمانیکه مادرس میخوندیم واقعی نمره می‌گرفتیم نه مثل الان که فقط کیلویی نمره میگیرن سریع یا دکتر به درد نخور میشن یا معلم شل و ول

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊