2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب شد گفتیدوتا محصل و ی مادر خانه دار چه کاری دقیقا؟

من خودم بچه کوچیک دارم ، خونه خیاطی میکنم ۴-۵ درمیاد بازم. هم تفریحه هم یکمی پول داره ، محصل هم بودم درسم خوب بود ، به بچه های کم سن تر ، خصوصی ریاضی، فیزیک و این چیزا درس میدادم ، بخواید میشه

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

خدا رو شکر کنن من با دو تا بچه تو یک‌کانکس هستم نزدیک چندین ساله سقف کانکسمون آب میده پام دو هفته شکسته رباط پام آسیب دیده نتونستم درمان کنم روی پام با درد راه میرم دو تا طفل معصومم با پتو خودمون گرم می کنیم خدا رو شکر کنن بخدا خدا خیلی مهربونه  انشاالله به موقع اش دل همه مون شاد می کنه الهی آمین یا رب العالمین 🤲🤲

ما 5نفریمکوچیک ترینمون 15 سالشهخودم دانشجویکیمون کنکورییکی همش زبان و باشگاهدرامدمون خیلی بیشتر از ا ...

وا چه حرفایی میزنی یعنی چی مدیریت درست نداشتند؟مرفه بی درد که میگند شماهایید که چون خودتون خداروشکر وضعتون اوکیه اونایی رو که وضع و روزشون خوب نیست رو درک نمیکنید و میگید مدیریت درست نداشتید و نمیدونستید باید چیکار کنید.وقتی از همون اول به هر دلیلی خونه نداشتند و باید ماهی کلی اجاره بدند و شغل خوبی ندارند و شانس ندارند و بد بیاری میارند،بنظرت چیجوری مدیریت درست داشته باشند؟اگه اینجوریه که هر کسی که وضعش خوب نیست یعنی مدیریت درست نداشته پس یعنی الان نصف بیشتر بیشتر مردم ایران مدیریت درست نداشتند که اوضاعشون اینه😅اگه مدیریت درست داشتند اوضاعشون این نبود😐

نه عزیزم مسئولین مدیریت درست نداشتند که اوضاعمون این شده.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
اوه ماشالله.اختلاص و این داستانا ک نیست؟کنجکاوم فقط.

نه عزیزم حلال هست 

من پول حروم راه نمیدم خونه ام

مثلا شوهرم خونه اجازه بده یا بخواد بفروشه میگم کنار بیا بزار اونا هم بهشون فشار نیاد