2777
2789
عنوان

من عاشق یکی شدم اصلا ریخت و قیافه ی

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 46 پست
اینکارم کردم نشد نمیشه اصلا میخام بزارم از ایران برم

من خودم به زمانی درگیر این چیزا بودم ! 

الان بهش فکر میکنم میگم چقد احمق بودم طرف اون تصوری قشنگی که ازش داشتم نبود! 

اینو بدون اون تصورته که قشنگه نه خود واقعیش! 

به این فکر کن برای مثال میگم اگه یه.ادم معتاد و دست بزن بود و  هر روز با یه دختر رابطع داشت جلو چشمت چه حسی دلشتی؟

من خودم به زمانی درگیر این چیزا بودم ! الان بهش فکر میکنم میگم چقد احمق بودم طرف اون تصوری قشنگی که ...

نه اصلا نیس خوب میشناسمش فقط خیلی سیگار می‌کشه ولی خیلی خوش اخلاق و بامزه اس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اصلا نیس خوب میشناسمش فقط خیلی سیگار می‌کشه ولی خیلی خوش اخلاق و بامزه اس

اوکی ! 

طرف فرشته  خوب عالم!  وقتی چیزی سهم تو نیست باید رهاش کنی ورگرنه نابود میشی. بعد چند سال میفهمی ارزش خودت بالاتره ولی تو قدر خودتو ندونستی عزیزم!

میتونی بفهمی منظور همکارش چی بوده؟

نه والا خیلی فکرا می شه کرد

از بی ابرویی مالی بگیر تاااااا

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
میتونی بفهمی منظور همکارش چی بوده؟

نمی تونی به همکارش اصرار کنی 

البته جوری که نفهمه 

هرچند از اینم حس خوبی نگرفتم 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بازم هر کاری که میبینی به صلاحته و باهات حالت خوب میشه انجام بده ولی قبلش به همچی فکر کن

همکارش جریانو میدونه خیلی برا من ناراحته اونروز منو دید گف حالت چطوره گفتم میخام از ایران برم گف تو چرا از ایران بری اون باید از ایران بره به نظرت منظورش از این حرف چی بوده این حرف خیلی فکر منو مشغول کرده 

همکارش جریانو میدونه خیلی برا من ناراحته اونروز منو دید گف حالت چطوره گفتم میخام از ایران برم گف تو ...

ببین نمیشه یه جیزیو صدرصد بگی چون ما طرفو و اینکه چی شده رو نمیدونیم ! صد تا دلیل  داره! یکیش میتونه این باشه که اون باید شرمنده تو باشه یا مثلا کار اشتباهی کرده ! تو کار اشتباهی نکردی چرا تو بری!