2777
2789
عنوان

من عاشق یکی شدم اصلا ریخت و قیافه ی

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 46 پست
چند سال گریه و زاری احساس زودگذره؟

بله اصن هر چند سال! خودت نخواستی فراموش کنی! ورگرنه اگه بخوای میتونی! مثلا هی میری عکساشو میبینی هی از بقیه خبرش میگیری !  وقتی از چشمت بره از دلتم میره شاید نه به این زودی و راحت ولی میره!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره آفرین تو اولین نفری هسی که گفتی من هیشکیو تو زندگیم راه نمیدم هیکشو ولی قدرمو ندونس

والا یه دختر خاله دارم باهام درد و دل می کنه

دو سال بود یکیو می شناخت

یک سال پیش اینا بهش اعتراف کرد

پسره رد کرد

اونم دیگه غرورش له شده بود باز رفت گفت

ولی نمی دونم چی شد یهو به این نتیجه رسید خوب شد نشده

نگفت چرا گفت گفتنی نیست

امیدوارم شمام زودتر یا به مراد برسی یا بدونی چرا لیاقتتو نداشته

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
والا یه دختر خاله دارم باهام درد و دل می کنهدو سال بود یکیو می شناختیک سال پیش اینا بهش اعتراف کردپس ...

یعنی میشه معجزه بشه قبول کنه؟ بار آخر که رفتم باز بهش گفتم گف بس کن دیگه با خودت داری چیکار میکنی با من داری چیکار میکنی ، خودشم عمق دوست داشتن منو فهمیده بود ولی باز ردم کرد 

یعنی میشه معجزه بشه قبول کنه؟ بار آخر که رفتم باز بهش گفتم گف بس کن دیگه با خودت داری چیکار میکنی با ...

چی بگم والا

مشکلش چیه؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
پس چرا یادش هر روز تازه تر میشه حاضرم جونمم بهش بدم

گفتم دیگه ! ببین این یه عشق یه طرفست که تهش هیچی نیست! 

باید خودتو قانع کنی که اون تورو نمیخواد! وقتی کسی تورو پس میزنه و اعتماد به نفست میگیره تو ناخداگاه بیشتر به سمتش میری! 

این یه چیزی هس که اول با کمک خودت حل میشه بعد مرور زمان! 

بشین با خودت حرف بزن خودتو قانع کن که من لیاقتم کسی نیست که منو پس بزنه تصمیم بگیر و تلاش کن که فراموش کنی بعد مرور زمان هم کمکت میکنه جوری که حتی اسمشم یادت نیاد!

اینکارم کردم نشد نمیشه اصلا میخام بزارم از ایران برم

اگه می توتی بری برو بهتر می شه حالت

اگه می توتی بری برو بهتر می شه حالت

اره شاید اینکارو بکنم همکارشم جریانو میدونه خیلی برا من ناراحته اونروز منو دید گف حالت چطوره گفتم میخام از ایران برم گف تو برای چی از ایران بری اون باید از ایران بره

به نظرت منظورش از این حرف چی بود خیلی فکرمو مشغول کرده 

اره شاید اینکارو بکنم همکارشم جریانو میدونه خیلی برا من ناراحته اونروز منو دید گف حالت چطوره گفتم می ...

دیگه مهم نیست 

توفکر خودت باش اینجا باشی همش فکرت مشغول میشه