2777
2789

بچه ها شما تونستین کنار بیاین با مرگ عزیزتون ؟ من پنج روز پیش پدربزرگ عزیزم را از دست دادم . حالم خیلی بده . اشتهام کم شده قلبم درد می‌کنه همه فکرم ایشون شده ، نمی‌دونم چکار کنم که کنار بیام با این قضا و قدر الهی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هفت روز پیش مادربزرگم از دست دادم...

باهاشون خیلی صمیمی بودی ؟ خدابیامرزه ایشون را . کنار اومدی با فوت شون ؟ من از پدربزرگم خیلی خاطره دارم نمیتونم باور کنم یهو از دست دادمش 

منم دو هفته پیش پدربزرگم فوت شددخیلی سخته برای مادرم سخت تر 😔خدا جمیع رفتگان رو بیامرزه 🖤

الان مامانت بهتر شدن از نظر روحی ؟ نسبت به هفته ی پیش . خدا بیامرزه ایشون را . من هرچی میگذره فکر میکنم بهتر میشم ولی نمیشم هنوز تازه است برام انگار امروز رفتن . هر پیرمردی از پشت سر می بینم کت ایشون را پوشیده ناخودآگاه می‌خوام بهش سلام کنم بعد یهو متوجه میشم دیگه ندارمشون

باهاشون خیلی صمیمی بودی ؟ خدابیامرزه ایشون را . کنار اومدی با فوت شون ؟ من از پدربزرگم خیلی خاطره دا ...

سه سال بود قطع رابطه کرده بودم و اصلا سر نمیزدم بهشون کلا با خانواده پدری...

الانم خب ناراحت شدم ولی باز رفتارهایی ک باهام کردن رو یادم میاد بیخیال میشم