2777
2789
عنوان

جاریم گفت عروسیم نیاید مهم نیست

1647 بازدید | 126 پست

عروسی جاریمه و قبلش برادرشوهرم گفت شب یلدا عروسی رو میگیریم شوهرمم سفر کاریشو طوری تنظیم کرد که شب عروسی برادرش بتونه باشه

خلاصه پنج نفر به خاطر شوهر من که یه تیم هستن و سفر کاری میرن سفر رو به خاطر ما لغو کردن و تاریخش رو عوض کردن منم به جاریم گفتم خوبه خداروشکر پنجم شوهرم می‌ره سفر کاریشو 

حالا یهویی جاریم به خاطر اینکه دخترداییش نمیتونه شب یلدا بیاد تهران و عروسیش شرکت کنه تاریخ تالار رو رفته با مادرش عوض کرده و دقیقا افتاده وقتی که شوهرم میخواد بره 

بهش گفتم عزیزم چرا این کارو کردی ؟ گفت دخترداییم حتما باید باشه توی عروسیم و شب یلدا نمیتونه بیاد واسه همین جابجا کردم 

گفتم خب عزیزم من که بهت گفته بودم به خاطر عروسی شما سفر کاری فلانی ( شوهرم ) رو تاخیر انداختیم

برگشت بهم گفت ببین من هر تاریخی تعیین کردم یکی از فامیل گفت نمیتونم بیام دیگه این تاریخ رو مشخص کردم هرکی اومد خوش اومد هرکی هم نتونست نیاد مهم نیست

من هنگ کردم گفتم ولی برادرشوهرت هرکسی نیست عزیزم به هر حال مبارکتون باشه هر طور خودتون صلاح میدونید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ جاری سلیطه ای داری عین جاری من

جالبه مادرشوهرم طرفداریشو میکرد میگفت خب من این وسط چیکار کنم خودش میدونه دیگه من که نمیتونم برم دعوا کنم 

اونوقت اگه ما بودیم مادرشوهرم آتیشمون میزد

خودت هم نرو 

الکی به بهانه تنهایی نرو 

الکی بری به اینجور آدمی کادو بدی چی بشه

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
جالبه مادرشوهرم طرفداریشو میکرد میگفت خب من این وسط چیکار کنم خودش میدونه دیگه من که نمیتونم برم دعو ...

منم وقتی جاریم بهم پرید و دعوا کرد و دروغ پشتم گفت با اینکه شوهرم به مادرش گفته بود من اینجوری نیستم بازم پشتی اونو گرفت خیلی دلم ازش شکسته اون دنیا باید جواب پس بده 

خیلی ناراحت شد شوهرم ولی دیگه چیزی نگفت منم گفتم ولش کن خودم میرم کادوشو میدم و میام تو هم بعدا به ب ...

من اگر جای شما بودم

با لباس رسمی میرفتم کادو رو میدادم. میگفتم جای دیگه دعوتم. 

خودت هم نرو الکی به بهانه تنهایی نرو الکی بری به اینجور آدمی کادو بدی چی بشه

عزیزم به خدا با این اوضاع به شوهرم گفتم زشته پنج میلیون کادو کمه ۱۰ میلیون پول بذار یه مقدار هم دلار بگیر من شاباش موقع رقص بدم بهشون اونوقت جاریم اینطوری

تازه با نوزاد خیلی سخته برم