2777
2789
عزیزم درکت میکنم این ویروس جدید تب طولانی مدت داره. ولی از همه سعی کن خونسرد باشی تا بتونی از بچت پر ...

اول بچت گرفت؟ به نظرت تا چند روز نگیرم خیالم راحت باشه تموم شده؟ 

سه سالشه گلم تاپیک دیشبه. با شیاف تبش پایین اومد امروزم بردم دکتر الان بهتره شکر خدا

خداروشکر عزیزم 

آخی، طفلکی، ان شاء الله همیشه حالش خوب باشه 

مایعات و شلغم بهش بده گلم 

یه پماد هست، اسمش ویکسه، خیلی عالیه، باهاش بدن بچه رو آروم ماساژ بده، خیلی عالیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دیشب اماده شدیم راه بیفتیم شوهرم گفت باز تبشو بگیر پایین تر اومده بعد معذرت میخام شکمش کار کرد ...

خدارو شکر ممنون که اومدی گفتی

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

عزمزمه نگرانت نمیکنم ولی دو سه روز دیگه علائمش شروع میشه دختر منم دوهفته پیش همینطور شد

با منی گلم؟

فکر کنم اشتباه ریپلای کردی

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

عزیزم درکت میکنم این ویروس جدید تب طولانی مدت داره. ولی از همه سعی کن خونسرد باشی تا بتونی از بچت پر ...

تبش چند درجه بود؟ 

بعد ۵ روز ازمایش خون دادید مشخص بشه از ویروسه از عفونت نیست؟

این ویروسه ۳روز تب داره برای بچه ها،من وهنسر شیفتی پرستاری میکردیم ازش،که لحظه ای غفلت نباشه،شمام ببرش دکتر فردا وحتما بگو یه آزمایش وکشت ادرار هم ازش بگیرن،شدت عفونت مشخص باشه،الانم اگ شیاف داری بزن و اگه به اویشن حساسیت نداره،یکم بهش بده

اگه به طب اسلامی اعتقاد داری،کف پاش سرکه سیب با حنا قاطی کن بزار،یا آب نمک درست کن توش سرکه سیب بریز پاشوبزار توش بعد چند دیقه میبینی تبش میاد پایین!

آب سیب درست کن توش عسل بریز بخوره! دختر خودم بدونه دارو با همینا تبشو آوردم پایین

شوهرم تو جمع میگه ضایش می‌کنه میگه باز اومدی مریضیتو دادی به بچه و ... من فقط سعی میکنم کمتر برم بلک ...

من باشم همون موقع جمع میکنم میرم خونه مامانم به شوهرم زنگ میزنم مامان مریضت خونس اومده به ما هم فیض بده خودت برو فیض ببر چند بار اینطوری کنی شاید اثر کنه.

واسه منم همینه ولی من از رو نمیرم الانم بخاطر این کارش روز مادر نمیرم امشب به همسر گفتم فردا برو کادوتو بده تا بچه هاش نریختن سرش هرکی ی مریضی بهش نداده 

دو هفته پیش رفتم خونه خواهرشوهر دیدم دخترش ی سرفه کرد گفتم سرماخوردی گفت اره خواهرشوهر و صدا کردم گفتم چرا نگفتی نیام دخترت مریضه بخدا خوشحال میشدم گفت ن خوب شده گفتم ناقل که هست توقع نداشت برخورد کنم با اکراه موندم و به پسرم گفتم نزدیک نشو و به دخترشم جلو مادرش میگفتم نزدیک نشو اخرم دختره رفت خوابید اینو مثال زدم باید پررو باشی صدبارم که شده باید تکرار کنی

این ویروسه ۳روز تب داره برای بچه ها،من وهنسر شیفتی پرستاری میکردیم ازش،که لحظه ای غفلت نباشه،شمام بب ...

اره الانم تب داره البته کمتر... گوشیم رو الارمه هر یه ساعت چکش میکنم