2777
2789
بگو مونده شام بودی میموندی خونه تا ی هفته واست شام ناهار میفرستادم بهش گفتی بچه رو مریض کردی

نه والا باهاش حرف نزدم. ولی میشنوه احتمالا زنگ بزنه احوال بگیره میگم بهش دیشب تا صبح نخوابیدیم پسر خودشم بیدار بوده اینو بگم بیشتر میسوزه. فک کن اون شب اومده بود انقد بی حال بود دم غروب من از بیرون اومدم اون خواب بود بیدار شد گفت دو شبه نخوابیدم انقد حالم بد بوده..‌. دقیقا مونده شامه تنبلیش میشه غذا درست کنه خیلی گشنه شه پا میشه میاد

اینم شانس منه به خدا دفعه اولشم نیست چند بارم به شوهرم گفتم بهش بگه . بچه ما خیلی ضعیفه زود مریض میشه و به سختی خوب میشه من هیچ جا نمیرم به خاطر این بچه ولی اون انقدم کثیف و شلختس که یه سره مریضه هر بار میاد که ما بی نصیب نمونیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا باهاش حرف نزدم. ولی میشنوه احتمالا زنگ بزنه احوال بگیره میگم بهش دیشب تا صبح نخوابیدیم پسر خ ...

من باشم اونقدر میگم میگم به غلط کردن بیوفته بگو هروقت مریض بودی گرسنه بودی بگو برات غذا میفرستم اینجا نیا تا خوب نشدی

منم دیروز مادرشوهرم اومد ازخونه دخترش میومد وسط حرفاش گفت نوه اش تب داشته غذا موند تو گلوم بعد گفت ن رودل کرده بود امروز خوب بود بازی میکرد و فلان تا موقع خواب به شوهر غر زدم جریان شما رو هم صبح بهش گفتم بیشتر بترسه گفتم همون بهتر جایی نمیرم کسی نمیاد امنیت بیشتره میفهمم چی میگی پارسال شوهر خواهرشوهرم پسرمو بوس کرد بعدا فهمیدم دخترش مریض بوده دوروز بعد پسرم مری شد چند ماه بعد دیدمش به روش اوردم ناراحتم شد به ی ورم نبود الانم خونمون نمیاد گفتم بدرک کلا خانواده شوهرم بیخیال هستن منم پررو 

اینم شانس منه به خدا دفعه اولشم نیست چند بارم به شوهرم گفتم بهش بگه . بچه ما خیلی ضعیفه زود مریض میش ...

شوهرت درست نمیگه خودت بگو بعدم بچه مریض میشه دعوتش کن بیاد اونم بگیره شبم نگه دار نذار بخوابه به غلط کردن بندازش باز حالیش نبود شما بازم تکرار تکرار اذیت کنش

من باشم اونقدر میگم میگم به غلط کردن بیوفته بگو هروقت مریض بودی گرسنه بودی بگو برات غذا میفرستم اینج ...

ببین من انقد براش خوبم یعنی نه بی احترامی نه چیزی. حتی مهمون داشته منو فرستاده خونش غذا پختم و پذیرایی و فلان خودش نبوده اصلا... اونقد که من دعوتشون میکنم اون نمیکنه بعد پشت سرمم میشینه حرف میزنه تازه مثل سگ هار میمونه به خدا من اعصاب ندارم بشینم دهن به دهن این بذارم. شوهرم بارها به روش اورده ولی اون باز کار خودشو میکنه... 

ببین اولا که الان پاشو ببر اورژانسچند شب پیش پسرم اینجور شدشربت دادیم شیاف زدیم فایده حداشت دست و پا ...

عزمزمه نگرانت نمیکنم ولی دو سه روز دیگه علائمش شروع میشه دختر منم دوهفته پیش همینطور شد 

عزیزم درکت میکنم این ویروس جدید تب طولانی مدت داره. ولی از همه سعی کن خونسرد باشی تا بتونی از بچت پرستاری کنی. نصف وزنش شریت استامینوفن بده هر ۴ساعت. ولی نصف شبها شیاف استامینوفن کودکان بذار که خیالت راحت تر باشه. دختر من ده روز تب داشت، خودمم مریض بودم، نگم برات چی کشیدم. ولی میگذره...

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

شوهرت درست نمیگه خودت بگو بعدم بچه مریض میشه دعوتش کن بیاد اونم بگیره شبم نگه دار نذار بخوابه به غلط ...

شوهرم تو جمع میگه ضایش می‌کنه میگه باز اومدی مریضیتو دادی به بچه و ... من فقط سعی میکنم کمتر برم بلکه اونم از رو بره... ولی میخام این بارو بگم که بچه مریضیتو گرفت چقد اذیت شد و...

عزیزم خدانکنه، گریه نکن، بچه میترسه، بچه مریضی داره دیگه، خودت رو نگران نکن، برین دکتر حتمابچه چند س ...

سه سالشه گلم تاپیک دیشبه. با شیاف تبش پایین اومد امروزم بردم دکتر الان بهتره شکر خدا