2777
2789
عنوان

رژیم مادران کودکان آلرژی رفلاکسی کولیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 61 پست
😑😑😑😑😑😑داغ دلمو تازه کردی ببخشید ولی من وقتی رژیم گرفتم شیرم خشک شد و اعصابم به حدی بهم ریخت اف ...

منم مخالف رژیم پایه ام

بدن مادر کم میاره

خودمم شیرخشک دادم

ولی خب بعضیا دوست دارن شیرخودشونوبدن

مشکل بچه های آلرژی فقط بالااوردن نیست

اسهال و دفع بلغمه

بلغم جدا ه ی رودشونه که آسیب میبینه

پسرمن ده سالشه دکترا براش تشخیص ندادن چشه

بقول شما بدون رژیم بزرگ شد

هنوزم درگیره آلرژیه تو ده سالگی...

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
منم مخالف رژیم پایه امبدن مادر کم میارهخودمم شیرخشک دادمولی خب بعضیا دوست دارن شیرخودشونوبدنمشکل بچه ...

من کلی رژیم گرفتم هرچی دکترا میگفتن میگفتم چشم بچم رفلاکس داشتت تا همیشه ام همینجوری بود تازه با رژیم من و رژیم خودش و دارو و شیرخشکهای کوفتی رژیمی  ک با بدبختی پیدا میکردیم 

آخرشم  شیرم خشک شد تو شش ماهگی و  بازم همینجوری بود 

فقط پشیمونم از اینهمه  بی فکری خودم ک سپردم خودمو ب دست  توصیه های دکتر و خواهرشوهر و جاری ک اونا معرفی میکردن... 

الان نتیجش شد یه بچه ضعیف  با معده ضعیف  ...

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فداتشم ببخش بازم درد دل کردم 

فقط یاد تجربه تلخم افتادم

یاد صبحانه ی  ایی ک با میلی میخوردم نه شیر نه لبنیات 

فقط نون و مربای هویج !!!!!

همه چی ممنوع بود 

یبار  به جای اون دکترای اجق وجق  رفتم یه دکتر خیلی معمولی  عمومی  از تعجب  شاخ درآورد گفت خانوم  شما شیر نمیخوری !!!! پدرت درمیاد  داری ب بچت شیر میدی نه جونی برای تو می مونه نه بچت رژیم چیه میگیری...

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من کلی رژیم گرفتم هرچی دکترا میگفتن میگفتم چشم بچم رفلاکس داشتت تا همیشه ام همینجوری بود تازه با رژی ...

بالخره یجای کارتون می لنگیده

ماساژو شکمو امتحان کردی؟

من دخترم الان اصلااا رفلاکس نداره ولی چیزی بخوره نسازه قشنگ چندروز رفلاکس میگیره و این نشون میده رژیم الکی نیست براش!!!

بچت چندوقتشه اگه بخای شاید بتونم کمکی بهش بکنم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
فداتشم ببخش بازم درد دل کردم فقط یاد تجربه تلخم افتادمیاد صبحانه ی ایی ک با میلی میخوردم نه شیر نه ...

نه عزیزم میدونم چه روزابی رو گذروندی خودم درگیرشم

رژیم محدود نتیجه ی عکس میده نیاید زیاد محدود کنیم 

اره واقعا منم الان دخترم روزی چندتا شیشه شیر میخوره فکرشو میکردم اگه میخاستم با رژیم اینقدر شیرش بدم چی میشد!!!

نه عزیزم میدونم چه روزابی رو گذروندی خودم درگیرشمرژیم محدود نتیجه ی عکس میده نیاید زیاد محدود کنیم ا ...

حالم بد میشه نمیتونم اصلا فکر کنم بهش و یادم بیاد باز 🙈  پسرم ۷ سالشه کلاس اوله  

انشاالله بتونم کمکی بکنمهمون موقع که نمیخابیده بخاطر رفلاکس بوده عزیزم ببلاک کامفورت زیاد رژیمی نیست ...

عزیزم این ازمایشش

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله بتونم کمکی بکنمهمون موقع که نمیخابیده بخاطر رفلاکس بوده عزیزم ببلاک کامفورت زیاد رژیمی نیست ...

اره شیر جونیور خیلی رفلاکسش میکنه از نود تا بیشتر نمی تونه بخوره 

چند روز پیش که کته و سیب زمینی دادم شبا بیدار میشد دیگ نمی تونست بخوابه ولی دیشب بیدار میشد شیر نود تا میخچرد میخوابید ولی بازم تو جاش ول میخورد 

مبخوام تا موقعی که اوکی اوکی بشه فقط بهش شیر بدم درسته اینجوری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وزنش بد نیست ولی چون استپ کرده بدهاز نه ماهگی چی خورده؟همین کته و سیب زمینی و جونیور؟؟نونم بهش میدی؟ ...

اره همش نون میخورع شکمش با نون سیر میکنه 

بعد نه ماه قاطی پاطی میگم میرم خونه مادرم همه چی میدن اصلا گوش نمیدن میگن تو بچه رو از گشنگی میکشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وزنش بد نیست ولی چون استپ کرده بدهاز نه ماهگی چی خورده؟همین کته و سیب زمینی و جونیور؟؟نونم بهش میدی؟ ...

شیر بز چجوری میدی گلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شالله بعد اوکی شدنش جو پرک تست میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسلامتی عزیزمبچه بعدیهم متاسفانه احتمالش زیاده که درگیر باشهاز روز اول شیر خشک رژیمی بدهسیمیلاک توتا ...

وای نگو عزیزم مبخواستم این بچم شیر خودم بدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طولانیع انیدوارم بتونین بخونینعزبزم من از اول یه شرح حال از اوضاع دخترم بگم تا بهتر بتونین کمکم کنی ...

روده هاش ملتهب شده ک خون دفع میکنه ی مدت هیچی نده جز شیر بازسازی بشه