یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بعد فازت چیه با این آدم ادامه میدی؟ تاپیکت بوی دروغ میده
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب شوهر خودمو چکار کنم؟ میگن اون زن پا تو داد شوهر تو چرا قبول کرد؟ ولی پیشنهاد خوبیه بازم بگو چجوری ...
همین که گفتم اونو بکن عکسو اداره ببری میشناسن شوهرت نزار زور بگه جونمون تو خونشون رفته الان دستی دستی میخوای به زنه بدی ۰ من دادم بدبخت شدم تجربه دارم که میگم
چجوری مستقل شم؟ چجوری شروع کنم؟ آره از بی کسیم سو استفاده کرده
ببین اول اینکه کاملا بی تفاوت رفتار کن، بزار اصلا شک کنه پیش خودش بگه چرا تو برات مهم نیست نکنه خبریه...
اگه پولی فعلا دم دست داری برو دوره های مثلا ناخن یا مژه و لاین زیبایی، یا اگه تحصیلات خاصی داری میتونی جاهای خاصی کار کنی. نیاز نیس یهویی با حقوق بالا استارت بزنی
اره همین که یادم میاد با چه زجری از کجا به کجا رسوندمش و حالا دستی دستی یکی دیکه بیاد بیشتر آزارم می ...
من طلاق گرفتم انگار از خداش بود بعدش یه زن گرفت چه ها که براش نمیکنه منم اجاره موندم با زجری که ماشین گرفته بودم فروخت برا زنه خونه گرفت برا همینمیگم دو دستی بچسب برو جلوشو بگیر