2777
2789
یعنی چه حرفهایی؟

فعلا مطمئن نیستم

گویا همکارش با زن گرفتن میخوان قضیه رو جمعش کنن

دیدی مردا گند همو میشورن

فعلا زیر نظرمه تا کشفیاتم کامل بشه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
خب ببر ادارش نشون بده ببین میشاسن؟نشونت بدن برو جلوشو بگیر آبروشو ببر چت هاشو به ریس نشون بده

خب شوهر خودمو چکار کنم؟ میگن اون زن پا تو داد شوهر تو چرا قبول کرد؟ 

ولی پیشنهاد خوبیه 

بازم بگو چجوری آبروی جفتشون رو بریزم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله مشتاقه

عزیزم هرچقدر بیشتر خودتو ضعیف نشون میدی بیشتر بهش قدرت میدی، اصلااا جلوش گریه نکن حتی شیک و پیک کن برو با دوستات بیرون انگار اصلا وجود نداره

ولی واقعا میخوای با چنین موجودی ادامه بدی؟

بعد فازت چیه با این آدم ادامه میدی؟ تاپیکت بوی دروغ میده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب شوهر خودمو چکار کنم؟ میگن اون زن پا تو داد شوهر تو چرا قبول کرد؟ ولی پیشنهاد خوبیه بازم بگو چجوری ...

همین که گفتم  اونو بکن عکسو اداره ببری میشناسن شوهرت نزار زور بگه  جونمون تو خونشون رفته الان دستی دستی میخوای به زنه بدی ۰ من دادم بدبخت شدم تجربه دارم که میگم 

فعلا مطمئن نیستمگویا همکارش با زن گرفتن میخوان قضیه رو جمعش کنندیدی مردا گند همو میشورنفعلا زیر نظرم ...

اره دیدی چقدر پشت هم هستن 

برات دعا میکنم همین هم باشه 

من توی تاپیک هایی که زدم آقایون راهنمایی نکردن چکار کنم خیلی کم گفتن چکار کن فقط اومدن درخواست دوستی دادن خاک بر سر ها 

جای اینکه کمک کنن چکار کنم 

عزیزم هرچقدر بیشتر خودتو ضعیف نشون میدی بیشتر بهش قدرت میدی، اصلااا جلوش گریه نکن حتی شیک و پیک کن ب ...

بچه دارم هیچ پشتوانه مالی هم ندارم شرایط جدایی سخته برام 

بعد فازت چیه با این آدم ادامه میدی؟ تاپیکت بوی دروغ میده

مرسی که اینقدر راحت قضاوت میکنی 

دعا میکردم و میکنم ای کاش همش دروغ بود ولی نیست 

فازم بچمه

بچه دارم هیچ پشتوانه مالی هم ندارم شرایط جدایی سخته برام

پس باید شروع کنی مستقل شدن و قوی تر شدن برای طلاق، میدونی چرا احساس ندامت نداشت؟ چون میدونه هیچ جا نمیری

و تا وقتی این اطمینانو داره بلاهای بدترم میاره سرت

میتونی حرصشو دربیاری ولی چه فایده؟ بازم تو حرص میخوری اون زندگیشو میکنه. یه ادم خیانتکار اونم این مدلی تا ابد همین میمونه

همین که گفتم اونو بکن عکسو اداره ببری میشناسن شوهرت نزار زور بگه جونمون تو خونشون رفته الان دستی د ...

اره همین که یادم میاد با چه زجری از کجا به کجا رسوندمش و حالا دستی دستی یکی دیکه بیاد بیشتر آزارم میده 

تو چی شد چکار کردی که اینجوری شد تهش؟ 

پس باید شروع کنی مستقل شدن و قوی تر شدن برای طلاق، میدونی چرا احساس ندامت نداشت؟ چون میدونه هیچ جا ن ...

چجوری مستقل شم؟ 

چجوری شروع کنم؟ 

آره از بی کسیم سو استفاده کرده 

چجوری مستقل شم؟ چجوری شروع کنم؟ آره از بی کسیم سو استفاده کرده

ببین اول اینکه کاملا بی تفاوت رفتار کن، بزار اصلا شک کنه پیش خودش بگه چرا تو برات مهم نیست نکنه خبریه...

اگه پولی فعلا دم دست داری برو دوره های مثلا ناخن یا مژه و لاین زیبایی، یا اگه تحصیلات خاصی داری میتونی جاهای خاصی کار کنی. نیاز نیس یهویی با حقوق بالا استارت بزنی

یجور الگو برای بچت شو

اره همین که یادم میاد با چه زجری از کجا به کجا رسوندمش و حالا دستی دستی یکی دیکه بیاد بیشتر آزارم می ...

من طلاق گرفتم انگار از خداش بود بعدش یه زن گرفت چه ها که براش نمیکنه منم اجاره موندم با زجری که ماشین گرفته بودم فروخت برا زنه خونه گرفت برا همین‌میگم دو دستی بچسب برو جلوشو بگیر 

ببین اول اینکه کاملا بی تفاوت رفتار کن، بزار اصلا شک کنه پیش خودش بگه چرا تو برات مهم نیست نکنه خبری ...

چقدر خوبی بازم بگو آره بی تفاوتی به نظرم خیلی خوبه