2777
2789
هنوز نفهمیدی؟ منم اولش گوشیش رو جوری ازم قایم میکرد نبینم تا یه روز لعنتی خیلی اتفاقی چت هاشون رو دی ...

نه ولی مربوط به کارشه 

کلا پنهان کاری زیاد میکنه

کاش بری محل کار همسرت یه خودی نشون بدی

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ولی مربوط به کارشه کلا پنهان کاری زیاد میکنهکاش بری محل کار همسرت یه خودی نشون بدی

شاید حقوقش و ‌‌.‌.. نمیخواد بفهمی چقدره 

تاپیک قبل همینو گفتم خیلیا گفتن شاید زنه خوشحال ترم بشه که تونسته خونه خراب کن باشه 

نمیدونم کاش منم میدونستم

ولی برعکس برادرشوهرم خیلی خوش قیافه خوش تیپ هست یک دختر مجرد بهش گیر داده بود او می‌گفت نه من متاهلم زنم دوست دارم ولم کن ازمن بکش بیرون ولی دختره ول‌کن نبود آخرسر برادر شوهرم بادختره قرار میزاره او میبره جای خلوت تامیخوره  میزنتش میگه مزاحم منو خانمم نشو مزاحم زندگیم نشو سرکاری هم بادختره کرده وایمیسته دیه دختره میده میخوام بگم دل مرد مهمه 

شاید حقوقش و ‌‌.‌.. نمیخواد بفهمی چقدره تاپیک قبل همینو گفتم خیلیا گفتن شاید زنه خوشحال ترم بشه که ت ...

حسم میگه حرفهای محرمانه با همکاراش هست

راجعبه مسائل ناموسی و...

فعلا زیر نظرمه 😉

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر