2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم عمل کردم اما بینیم نه فرمی داره و نه به جای اینکه کوچیک کنه بزرگ تر کرده میشه اسم دکترتون رو ...

افلاکی 

به نظر من این ریسکو نکن

چون هم بافت بینیت آسیب پذیر تر شده و ممکنه دکتر غضروف از جای دیگه ت پیوند بزنه که باز هم باعث میشه بینیت بزرگتر به نظر بیاد

ای بابا یعنی یکی از حسرتام شده ک اول ی دکتر دگ عمل میکردم کاش

منم دقیقا

میگم حداقل عمل نمیکردم ایکاش 

هر سری میرم نصب میشه برو ورم داره ولی قشنگ مشخصه از اول سوراخ های بینیم نامتقارن بود فقط الان بجز اون نوک بینیم هم اومده پایین 

بعد نه معلومه بینی چه فرم داره

خیلی ناراحتم 

ایکاش عمل نمیکردم

منم دقیقامیگم حداقل عمل نمیکردم ایکاش هر سری میرم نصب میشه برو ورم داره ولی قشنگ مشخصه از اول سوراخ ...

دقیقاااااااا منم میگم 

انقد هول بودم واس عمل اولین جایی ک رفتم وقت گرفتم میترسیدم پشیمون شن 🫠

سال ۹۵

بزار چند سال دیگه بگذره 

ببین بینی عمل شده به مرور هی بافتش تخریب میشه و از بین میره و نافرم و نافرم تر میشه

اکثر کسایی که عمل کردن بعد از چند سال بینیشون دفرمه شده 

برای همین میگم بزار چند سال دیگه اگر خواستی ترمیم کن که این بافت ها تا اون موقع یکم بدفرم تر شده باشه و ارزش عمل داشته باشه 

هیچ تغییری تو دماغم نمیبینم ن غضروف ن پره هامو دست زده هیچییییی

نمی دونم واقعا چی بگم

اخه خودم این مراحلو گذروندم و میدونم که وقتی بره تو مخ آدم تا انجامش نده آدم بیخیالش نمیشه 

الانم فرم بینیت تو مخته و اذیتت میکنه

بزار چند سال دیگه بگذره ببین بینی عمل شده به مرور هی بافتش تخریب میشه و از بین میره و نافرم و نافرم ...

وای دقیقا روز ب روز احساس میکنم بدتره 

دکتر خوب واس ترمیم کیو میشناسید تهران

منم دقیقامیگم حداقل عمل نمیکردم ایکاش هر سری میرم نصب میشه برو ورم داره ولی قشنگ مشخصه از اول سوراخ ...

عمل بینی خیلی اشتباهه 

من اگر برگردم عقب کلا این عملو انجام نمیدم

چون بینی عمل شده هر چی سن بالاتر بره نافرم تر میشه 

من خودم جزء اولین کسایی بودم که بینیمو عمل کردم الان ۳۷ سالمه شاید ۲۰ سالگی بود عمل کردم

ترمیمش هم دو سال پیش انجام دادم

وای دقیقا روز ب روز احساس میکنم بدتره دکتر خوب واس ترمیم کیو میشناسید تهران

باستانی نژاد رو برای ترمیم تعریفشو شنیدم ولی پیجشو دیدم همه ترمیمی ها فرم طبیعی و حتی بزرگ داشتن