2777
2789
عنوان

دعوامون شد اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 87 پست
بعد ی سال وقتی میگی دوست دارم اینجوری میگ واقعا آدم زورش میاد

یه سال رفیق بودیم چهار هفته ایناست رفتیم تو رابطه

اره من از همین زورم میاد

چند روزم پیشم بهش گفتم می‌دونستی خیلی دوست دارم گفت نه گفتم نمیدونی بدون

گفت مرسی عشقمممم🥶

خواستم بزنم تو دهنش 

☀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه به مام نمیگی به درک یه کامنت بزاریم 😐

به نظرم از بیکار بودنته که رو یه همچین چیزی کوچیکی آنقدر مانور میدی و بزرگش کردی 

چیز خاصی نیست 

می‌تونستی خیلی راحت بگی ناراحت شدی دیگه حسودی و دعوا و عذرخواهی ؟؟؟

اگه قرار به دعوا بود چرا عذرخواهی کردی

اگه قرار به عذرخواهی بود چرا دعوا کردی

یه سال رفیق بودیم چهار هفته ایناست رفتیم تو رابطهاره من از همین زورم میادچند روزم پیشم بهش گفتم می‌د ...

خب اشتباه از تو بود ک اول گفتی دوست دارم مردا جنبه ندارنن

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

یه سال رفیق بودیم چهار هفته ایناست رفتیم تو رابطهاره من از همین زورم میادچند روزم پیشم بهش گفتم می‌د ...

دیگ بش نگو

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

اینکه میگی اگه برات مهمه و یا زورت میاد بگی دوستت دارم و فلان ارزش خودتو پایین میاره ، باعث میشه که حتی اگه ذهنیتش اونی که میگی نبوده باشه هم بعد از این اونطوری باشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
اگه به مام نمیگی به درک یه کامنت بزاریم 😐به نظرم از بیکار بودنته که رو یه همچین چیزی کوچیکی آنقدر م ...

دمتم گرم که به درک گفتنامو شمردی 

نه عزیزم تا دلت بخواد کار ریخته سرم 

فقط ادم اورثینکریم 

در جواب جملات اخرتم بگم

چون عصبی شدم از دستش چند شبم بود خودمو نگه داشته بودم چیزی بهش نگفتم چون سر یه موضوعی ازش ناراحت بودم

امروز یه پست واسم فرستاد زنده لخ.ت میشد خودشو تکون میداد 

گفت چرا اینا میان اکسپلورم

سر این دعوامون شد

بعد دیدم خیلی عصبیش کردم حوصله بحثم نداشتم معذرت خواهی کردم تموم شه بره

☀️
وای خدا هر تاپیکی میرم یه جاش میلنگه🤨چه دغدغه هایی،باید ازدواج کنید بچه بیارید بفهمید دغدغه چیه،کاش ...

عزیزم خب هرکسی نسبت به بازه زمانی و لحظه ای که داره زندگی میکنه دغدغه دره 

الان استارتر چرا باید دغدغه ی خانم بچه دارو داشته باشه و مثلا تموم شدن پوشک بچش😐هرکسی دغدغه اش قابل احترامه و برای خودش مهمه

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
نه نمیگم دیگه

باهاش مهربون باش ولی دیگ نگووو 

تو هم داری منت کشی میکنی اولش بعدم تند میگی دعوا میکنی بعدم اون چیزی نگفته معذرت میخوای....این اقا اگه عاقل باشه میشینه به رفتارات وحرفات فکر میکنه نیبینه نرمال نیستی اختلال داری باید درمان شی وحتما میزارتت کنار هیج وقت باتو ازدواج نمبکنه ایشون ...خودتو خسته نکن برو حتما درمان شو این حالات تو عادی نیس ...

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خب اشتباه از تو بود ک اول گفتی دوست دارم مردا جنبه ندارنن

نه ببین اینجوری بود

که پارسال بهم پیشنهاد داد من رد کردم باز دوست بودیم

امسال هی نخ میداد منم بهش حس پیدا کرده بودم

رفتم گفتم فکرم درگیرت شده اینا 

گفت اره اینو خیلی وقت بود میخواستم بگم ولی چون نگاهت پر نفرت بود ترسیدم بیام جلو

راست میگفت خیلی بد نگاه میکنم بقیه رو کلا

یعنی همه بهم میگن

ولی این چند هفته بود هی ابراز علاقه میکرد بحثمونم میشد میگفت تو قربون صدقم نمیری اینا (خلاصه)

دوبار اومدم یه حرکتی بزنم رید به ذوقم

☀️
بدرک مرتیکه یالقوز

بابا تو چرا اینجوری میکنی ابن چه حرف زدنی هس هرکسی نطرشو میگه جرا بی احترامی میکنی عجبا....تحمل انتقاد نداری خب نظر نخواه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
تو هم داری منت کشی میکنی اولش بعدم تند میگی دعوا میکنی بعدم اون چیزی نگفته معذرت میخوای....این اقا ا ...

دقیق نفهمیدم چی گفتی

ولی خودش پر از اختلاله خواهرم 

روانیه به معنای واقعی همین چند روز پیس بازداشتگاه بود سر اینکه پلیسه بهش چپ چپ نگاه میکرد دعواشون شده بود اینا

مودیه مودییی

بیشعور و بی منطق و بی درک

ولی درکنار این رفتارای مذخرفش 

یسری رفتارای خوب داره که دلمو به همونا خوش کردک فعلا

☀️