2777
2789
عنوان

دعوامون شد اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 87 پست
بابا تو چرا اینجوری میکنی ابن چه حرف زدنی هس هرکسی نطرشو میگه جرا بی احترامی میکنی عجبا....تحمل انتق ...

من به طرف که بی احترامی نکردم به این یارو که اسکرین چتمونو گذاشتم بی احترامی کردم چیکار این بنده خدا دارم

☀️
نه ببین اینجوری بودکه پارسال بهم پیشنهاد داد من رد کردم باز دوست بودیمامسال هی نخ میداد منم بهش حس پ ...

پس ازینا ک با دست پس میزنه با پا ... زیاد قربون صدقش نرو ک دیگ فکر نکنه چ خبره اگرم دوباره گفت بگو من دخترم تو باید ناز منو بکشی ن من

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیق نفهمیدم چی گفتیولی خودش پر از اختلاله خواهرم روانیه به معنای واقعی همین چند روز پیس بازداشتگاه ...

پس بابا ولش کن خودتو درگیر این وحشی نکن ...چیزایی که گفتی اسمش فقط وحشی هس درنده...ولش کن بابا تو هم مثل من اعصاب نداری میزنین همو پاره میکنین🤣😅😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
من به طرف که بی احترامی نکردم به این یارو که اسکرین چتمونو گذاشتم بی احترامی کردم چیکار این بنده خدا ...

اهان فکر کردم به پست اون کاربر گفتی باشه 

چقد حس خوبی میدیاره نمیرم دیگه بهشم گفتم چندبار اینارو

اینقد سمی بودن ک دیگ منم یاد گرفتم😂

برو ببین تو تاپیکم گول نگاه طرف و خوردم  و بعد ی جوری باهام رفتار کرد که ..

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

پس بابا ولش کن خودتو درگیر این وحشی نکن ...چیزایی که گفتی اسمش فقط وحشی هس درنده...ولش کن بابا تو هم ...

بخدا من خودم بی عصاب تر از اینم خودشم میدونه

خیلی بهم میایم سر همین باهاشم

هیچکس نمیتونه این روانی بودنه منو اینجوری تحمل کنه 

من خودمم خیلی وحشیم همه دوستام و خانوادم میگن بهم

ولی بیرون از خونه مثل سگ به اینو اون نمیپرم

☀️
بخدا من خودم بی عصاب تر از اینم خودشم میدونهخیلی بهم میایم سر همین باهاشمهیچکس نمیتونه این روانی بود ...

😅😅🤣خدانکشتت دختر....مثل پسرای سرکشی....میدونی چون هیشکی نمتونه بهت نزدیک بشه اون تونسته براهمبن داره باهات راه نیاد که پشتت به بقیه پسرا پز بده که میبینین بدستش اوردم...حواستو جمع کن اگه واقعا دوست داشت اون قربون صدقه تو میرف هی میگف دوست دارم فقط درحال پیچوندنه ....خودشم اخلاق نداره ووحشیه ....من بودم با این مرتیکه حرف نمیزدم ادامه نمیدادم بهش بخندن 

😅😅🤣خدانکشتت دختر....مثل پسرای سرکشی....میدونی چون هیشکی نمتونه بهت نزدیک بشه اون تونسته براهمبن د ...

دقیقا 

خودش می‌دونه ریخته برام پسر و این نباشه یکی بهتر

چندبارم یچیزایی بهش گفتم مثل سگ حسودی کرپ

اینجوری بود که یبار دیگه مزاحمت شدن زنگم بزن یا خودم میام یا یکیو میفرستم بیاد دهنشو سرویس کنن

گفتم نه ممنون خودم از پسش بر میام 

اره واقعا بایدم پزمو بده مردکه...

☀️