2777
2789
عنوان

با سهام عدالتتون چی میخرید❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 58 پست
ایده رو بمن بده

گفت منو ریپلای کن بخونم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم مهمون نداریم

ببین از هرمیوه ک دوس داری 1دونه بخر پوست کن نگینی کن بریز تو ظرف روشم 1 دونه رانی آناناس یا هلو بریز بعد بزار یخچال بمونه و بخورین هم خوشمزه س هم به صرفه

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
دبی ؟ پس خیلی فقیرین😥

نه اونجارو دوست داریم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
نمیدونم ولا این قیمت خیلی وقت پیشه

با ۵۰۰ تومنش میشه یکم خوراکی خرید 

چیپس و پفک و تخمه و از این جور چیزا دیگه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

گفت منو ریپلای کن بخونم

این و گفتش

ببین از هرمیوه ک دوس داری 1دونه بخر پوست کن نگینی کن بریز تو ظرف روشم 1 دونه رانی آناناس یا هلو بریز بعد بزار یخچال بمونه و بخورین هم خوشمزه س هم به صرفه هست

خدایا شکرت دوستت دارم😘

ببین از هرمیوه ک دوس داری 1دونه بخر پوست کن نگینی کن بریز تو ظرف روشم 1 دونه رانی آناناس یا هلو بریز ...

والا مهمون بزاد خونه ادم تا ادمو نخوره نمیره بااین چیزا

من خودم کلا میوه دونه ای میخرم

خوشم اومد از ایدت ی دسر خوبه برا خودمون

این و گفتشببین از هرمیوه ک دوس داری 1دونه بخر پوست کن نگینی کن بریز تو ظرف روشم 1 دونه رانی آناناس ی ...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ایده رو بمن بده

نوشتم

از هرمیوه 1 تا دوتا بخر بعد نگینی بریز تو ظرفای بستنی خوری یکمم آبمیوه ساده مثل آلوئه ورا بریز روش

یا میوه از هرکدوم ک دوس داری 2 تا بخر حلقه ای نازک برش بده بچین تو ظرف هم شیکه هم ب صرفه

مرسی عزیزم ایده خیلی قشنگیه تنوع هم میشه

آره میخوایم 1 شب دورهم خوش باشیم الکی ب خودمون فشار نیاریم منم بجا کیک و شیرینی هم ک میشه 400 تا 500 میخام اون چیز کیک ک با ساقه طلایی درست میشه و درست کنم 

بحث مالیش هم نباشه کلا میخام یکم صرفه جویی کنم 😄