2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما عم همه چیو با هم نداریم و دیگه حالمون از زندگی بهم میخوره 

من خررررر رو بگو ک تو این بدبختی دو تا بچه رو هم ب این دنیای کثیف وارد کردم 

مثل سگ پشیمونم و غصشونو میخورم ک چرا بدبختشون کردم 

شانسی وجود نداره

هیچ بنی بشری هم همه چیز رو با هم نداره. 

اما بعضی ها اونقدر آروم هستند و غصه هاشون فقط بین خودشون و خدای خودشونه که تصور نیشه هیچ مشکلی ندارند.

یکی از آشنایان ما زندگی خیلی خوبی داشت خیلی ها حسرتش رو میخوردند، یکبار اومد پیشم درد و دل کرد تازه متوجه شدم این بنده خداهم مشکل داشته و کسی نمیدونسته. درستشم همینه که تا حایی که میشه به کسی جز خدا نگیم

این دنیا بهشت یا جهنم نیست، فقط جاییه که ارزش وجودیمونو مشخص میکنیم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عزیزم امروز نمیدونم چرا تاپیکا پر از ناشکری و کفر نعمت شده 

اون بعضیاهم در حا پس دادن امتحانشونن گلم هرکسی به نوعی باید امتحان بشه در زندگی 

حالا یا با بچه 

یا با همسر 

یا با وضعیت مالی 

یا با مریض و خیلی چیزای دیگه خدا به بعضیام که پول ثروت میده اونام حتی در معرض امتحانای الهی هستن بخوان کم لطفی کنن خدا اگه دوسشون داشته باشه زودی ازشون میگیره تا به معبودشون برکردن 

خدا هرگز بد بنده هاشو. نمیخواد به هرکسیم اندازه نیازش میده اگه زیادی اوضاع داغونی دارن از کم تلاشی خودشونم ممکنه باشه و دور شدن از خدا 

خدا هرگز بد بنده هاشون نمیخواد دادهاش نعمتن و نداده هاش قطعا حکمت

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ی خانومی همسن مامان من بچگی خانومه تو ی خونواده بازاری بود خیلی خوشگل و قدبلند بعد با ی اقایی ازدواج کرد فوق العاده باعرضه و زرنگ و عاشق این خانم چهارتابچه دختر و پسر الانم فوق الغاده پولدار شرکت تو کیش و تهران کارخونه دار مثل فیلم‌ها خب این زن چی تو زندگیش کم داره 

ما عم همه چیو با هم نداریم و دیگه حالمون از زندگی بهم میخوره من خررررر رو بگو ک تو این بدبختی دو تا ...

عزیزم کفر نعمت نکن خیلیا همه چیزشون به راهه اما حسرت همون ی دونه بچه سالم به دلشونه 

حتما خیری درش هست خدا بزرگه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ی خانومی همسن مامان من بچگی خانومه تو ی خونواده بازاری بود خیلی خوشگل و قدبلند بعد با ی اقایی ازدواج ...

بازم شما از داخل زندگی کسی خبر نداری گلم چشم بسته ادمو قضاوت نکنید 

شاید درونش مشکلاتی داره که بروز دادنش براش سخته 

همش پولداری و اینا نیست من خیلیارو میشناسم همه فک میکنن چقد غرق در خوشبختیه اما مبینی شوهرش بارها بهش خیانت کرده یا خیلی چیزای دیگه که اصلا هیچکس خبر نداره و این چیزا براش همه زندگیو سیاه کرده هرکسی به نوع خودش باید امتحان دنیویشو پس بده هیچکس بی گرفتاری نیست❤️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بازم شما از داخل زندگی کسی خبر نداری گلم چشم بسته ادمو قضاوت نکنید شاید درونش مشکلاتی داره که بروز د ...

آخه عزیز اگر کسی فقیر هم باشه باز امکان خیانت هست ؛ شما پولدار باشی و خیانت ببینی خیلی فرق میکنه تا فقیر باشی و خیانتم ببینی.متاسفانه این دنیا محل عدل نیست و باید قبول کنیم خیلیا از ما بهتر زندگی میکنن اونم فقط به خاطر شانس تویکسری زمینه ها.

آخه عزیز اگر کسی فقیر هم باشه باز امکان خیانت هست ؛ شما پولدار باشی و خیانت ببینی خیلی فرق میکنه تا ...

نه چرا اینطور میگی خیلیام هستن فقیرن و خیانت نمبینن هرچند دوره الان اگه کسی فقیره از کم تلاشی خودشه و گرنه هرکسی اندازه خودش داره 

بله فرق میکنه همه چی ممکنه اما بازم ممکنه امتحان باشه و پاداش اون دنیاشه که ارزشمنده بعدم چرا زندگیتونو با بقیه مقایسه میکنی اگه اونطور باشه هرکسی ی ناله ای داره از زندگیش همشم که خیانت نیست چه پولدار چه فقیر چه بینوا چه یتیم هرکسی نتیجه تلاششو مبینه گلم 

و مطمئنن کسی زندگی بی دغدغه ای نداره فقد بعضیا برون میکنن بعضیام برای حفظ ابروشون یا هر دلیلی که دارن درون خودشون میریزن 

خدایی که مارو افریده سرتاسر عدالته گلم ماها پشت ی پرده ساده رو نمیتونیم ببینیم پرده حکمت  خدا که با چشم بصیرتم به زور دیده میشه جای خود داره 

بازم خداروشکر که از این بدترم میتونست باشه و نشد☺️🤲🏻

روزای خوب توی راه😎✌🏻

آخه عزیز اگر کسی فقیر هم باشه باز امکان خیانت هست ؛ شما پولدار باشی و خیانت ببینی خیلی فرق میکنه تا ...

این نگاه، فقط باعث میشه خودتون سخت زندگی کنید و هی از خدا دور تر بشید.

من تو زندگیم، نعمتهای خیلی زیادی هست مثل بقیه، شکر خداچ مسائلی هم هست که هیچ کسی از بیرون‌خبر نداره ازشون، حتی خاله و عمه. مثل بقیه. بازم شکر خدا. یقین دارم تو همشون خیر هست.

لزومی هم نمیبینم بدونن، امورات زندگی من دست خداست و خدا برام کافیه. 

یکی از دوستانم دقیقا مثل شما فکر میکنه، از ظاهر نگاه میکنه و ظاهر زندگی من رو با باطن زندگی خودش مقایسه میکنه. بهش میگم انقدر ظاهری نگاه نکن، خیلی روخیه اش رو باخته.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

این آیه خداس حتی تو قرآنم هس...میگه خداوند به هرکس که بخواهد بی حساب روزی می دهد...به هر کس که بخواهد یعنی ممکنه برای بعضی ها نخواهد💔

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"