2777
2789
عنوان

با سهام عدالتتون چی میخرید❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره منم ندارمخیلیا ندارنعدالتش از همینجا آغاز شده😂

تف توش😂

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !

شیره میکشم میرم فضا بهترین روش استفاده ازش همینه که به همجا سفر کنی🥴🤣شوخی میکنما تریاک شیره کجا بود اونم گرونه 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

چقدره؟

من هنو پلن نچیدم ولی احتمالا برا کریسمس بریم دبی با پولش

بقیشم خرید میکنم از پاساژای‌ اونجا😂😂😂😂

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

پولش چنده عدالت

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
ینی دهنت سرویس🤣🤣🤣😂

ولا چس تومنه حتی ست لاکچری هم نمیشه گرفت😂😂

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
50😂

۵۰؟؟؟؟

مگه قبلنا ۵۰۰ اینا نبود؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

۵۰؟؟؟؟مگه قبلنا ۵۰۰ اینا نبود؟

نمیدونم ولا این قیمت خیلی وقت پیشه 

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
واسه زندگی خوبه؟

خب من‌چون دریا رو دوست دارم دوسش دارم . شهر تر و تمیز و خوبی هم هست.....

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....