2777
2789
عنوان

میخوام بابام قطع رابطه کنه ولی همش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم چون پدرته کمش کن همیشه لازم نیس در باز کنی بگو بیرون بودم ولی بی احترامی مکن که دلش بشکنن یا ت ...

تا الان دلسوزی کردم درو باز کردم احترام گذاشتم ولی غیر مستقیم سرد برخورد کردم بودنشون باعث میشه بیماری‌ام عود کنه و داره از کنترل خارج میشه

ای کاش اینهمه بهم بد نمی‌کردم ولی کار از کار گذشته دیگ جایی برای جبران نذاشتن

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
ببین ما فقط صورت مسأله رو میگیم همه مثل هم نیستند شاید ی چیزی شده که گفتنش حالمونو بد می‌کنه هیچکس ک ...

نمیدونم بخدا ولی پدر مادر خیلی عزیزن من همیشه میترسم اگه نباشن چکار کنم واسم عجیب بود چجور میتونی ازش فاصله بگیری

وقتی میاد خونم منو ناراحت میکنه با حرفش بعد من چند ساعت باید حرص بخورم چه خوشحالی

یاد کاراش میفتم تیک عصبی میگیرم میگم خدایا به کدوم گناهم مجازاتم کردی مثله شکنجه بود کاراش از وقتی ک یادم نمیاد چون بار بخاطر کتک هاش بستری شدم تشنج کردم با کمربند چوب ووووو حالا اینا ب کنار آزار روحی هم داشته 

نمیدونم بخدا ولی پدر مادر خیلی عزیزن من همیشه میترسم اگه نباشن چکار کنم واسم عجیب بود چجور میتونی از ...

اگه پدر و مادرت اسیب بزنن چی بهت مثلا از سر نادانی اونوقت بازم اصرار داری دم به ثانیه ببینیشون... بابا ادم میتونه در ارتباط باشه اما بدون بی احترامی و اسیب برای خودش 

نمیدونم بخدا ولی پدر مادر خیلی عزیزن من همیشه میترسم اگه نباشن چکار کنم واسم عجیب بود چجور میتونی از ...

کاش هیچکس درک کنه حس تنهایی 

زمانی که ب کمکشون نیاز داشتم نیومدن انقد تنها شدم خودکشی کردم حتی بیمارستان هم نیومدن 

اگه خدایی،نکرده یه روز بیمار و محتاج بشی همین پدر که دنبالت میاد و به دادت میرسه  شوهر و دوست و رفیق برای روزای خوشی به کار آدم میان

دلشو نشکن هرچقدر هم که ازش دلخوری