2777
2789
عنوان

امشب 4تا 5 کیلو گوشت دادم به خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 60 پست
🫥نمی‌دونم چی بگم با کلی حال بد دادی گوشت و نمیدادی واقعا باید با نیت خوب و‌خوش قلبی میدادی یا واقعا ...

سلام خوبید؟ منو یادتونه؟ دوسال پیش یه حرفی بهم زدید خواستم ازتون تشکر کنم 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خودت بخورنوش جونت. منم دوماه فلج شدم یکیش عیادتم نیومدن.فقط زنگ زدن. بعد دوباره ی مدت بخاطرعفونت شدید ریه بستری شدم فقط خواهرکوچیکش عیادتم اومد.یکی دیش زنگ زد. همین. خیلی دلم شکست چون حالم وخیم بود. 

بعدگذشت و گذشت خواهرشوهرم بستری شد بخاطر رضای خدا رفتم واونجا حتی بهم گفتن کینه نگیر ب دل نگیر . خودشون میدونستن چ غلطی کردن ولی بجای عذرخواهی این حرفو زدن با اینحال ک اگر من کینه ای بودم نمیرفتم عیادت.حالا اون فلج شدنه هیچ چون خودمم نمیخواستم کسی تو اون اوضاع منوببینه اما اون یک هفته بستری شدن تو اون وضع و نیومدنشون ب عیادت من. واقعا دلم ازشون شکست.منی ک همیشه خوب بودم باهاشون

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

عزمزمه خب ۵ کیلو دادی خواهرت خواهر شوهرت شمرم که باشه شوهرت انتظار داره به اونم بدی به خواهر خودت کم ...

پدرم مرده

دلم خواست به مادرم وبرادرم یه کمکی کنم بعد از فوت پدرم

اخه توان خریدشون کمه

واسه مادربزرگمم خب خودش گـوسفندو بهمون داد اخه نمیشد که نذارم که

یعنی شما هم با من هم نظرید که اگه نمیذاشتم برای خواهرش

زشت میشد وشوهرم دلخور میشد؟ 

یعنی میگی کار درستیکردم؟ 

پس چرا زورم میگیره

پدرم مردهدلم خواست به مادرم وبرادرم یه کمکی کنم بعد از فوت پدرماخه توان خریدشون کمهواسه مادربزرگمم خ ...

کار درستی کردی عزیزم به هرحال همونطور که شما خواهرتون دوس داری اونم نسبت به خواهرش همینطوره دیگه بگو دادم در راه خدا که دلت صاف شه اعصاب خودت خراب میشه فقط هرچی تو فکرش بری 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خییلی چه خبره نهایت ۱ کیلو تمام

پدرم مرده

دلم خواست به مادرم وبرادرم یه کمکی کنم بعد از فوت پدرم