2777
2789
عنوان

امشب 4تا 5 کیلو گوشت دادم به خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 60 پست
یعنی زشت نمیشد به مادر ومادربزرگم دادمبه خواهر اون نمیادم

نه چرا زشت بشه اولا اونا از دشمن هم بدتر برخورد کردن باهات دوما گوسفند مادربزرگت بوده مال خودش بوده بااایدم بهش میدادی 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ولی این قضیه تموم شده دبگه گلم زندگیتو خراب نکن. دفعه بعد از این کارا نکن باهرکی مثل خودش برخورد ...

خواستم شوهرم ببینه من چطوری برخورد میکردم وبرخورد میکنم

اونا چطوری جوابگو بودن

خواستم شوهرم ببینه من چطوری برخورد میکردم وبرخورد میکنماونا چطوری جوابگو بودن

خب که جی بشه ؟ اونا درست بشو هستن؟ باهات خوب میشن؟ نه پس بیخیال دوره زمونه بدی شده هرچیم خوبی کنی. وظیفه میدونن

بعدها پشیمون میشی از اینکه به همین خواهرشوهرت گوشت دادی

💜                                                                                                                                                                                                                                           
خب که جی بشه ؟ اونا درست بشو هستن؟ باهات خوب میشن؟ نه پس بیخیال دوره زمونه بدی شده هرچیم خوبی کنی. و ...

نه خواهر چه خوب شدنی

من 3سال نه میرم خونشون

نه میذارم بیان خونه م به خاطر این کاراشون

حتی ماه قبلی هم همین خواهره خواست بیاد خونه م

نذاشتمش بیاد خونه م

ولی خواستم شوهرم ببینه که من چطوری سهم اونا رو جدا میکنم ولی اونا میخواستن منو از خونه وزندگیم جدا کنن

نه خواهر چه خوب شدنیمن 3سال نه میرم خونشوننه میذارم بیان خونه م به خاطر این کاراشونحتی ماه قبلی هم ه ...

دیگه نکن شوهرت عادت میکنه که همیشه برا اونا هم کنار بزاری.وقتی هیچ ارتباطی نداری دیگه سهم ی ندارن بهشون بدی کوفت کنن

شوهرم میگه بذار بیان خونمونتو هم برو خونشونگفتم مگه پشت گوشتو ببینی

اوووه واقعا از دست این شوهرا بگو یادم نمیره میخواستن زندگبمو خراب کنن وعمرا با این شیطانت دوستی کنم

چطور؟ چرا؟ من 3سال باهاش قطع رابطه م

دیگه آدمایی که ذات خودشونو نشون دادن بازم بدی میکنن و شما یادتون میاد که عههه چرا اون روز گوشت دادم بهش 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
اوووه واقعا از دست این شوهرا بگو یادم نمیره میخواستن زندگبمو خراب کنن وعمرا با این شیطانت دوستی کنم

آره میگفت وضعیت فرق کرده

دخترش مرده(سرطان گرفت) 

اول شوهرش چندسال بعد هم دخترش از دست داد

اتفاقا هنوز سال دخترش نشده

آره میگفت وضعیت فرق کردهدخترش مرده(سرطان گرفت) اول شوهرش چندسال بعد هم دخترش از دست داداتفاقا هنوز س ...

اینم از کارما خدا جای حق نشسته.حالا بنطرت اون خواهرسوهرت اخلاقش عوض شده بعد این مدت ؟